Άγγελος Μπράτης – GNTM: Έτσι καλωσόρισε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

ceacceb3ceb3ceb5cebbcebfcf82 cebccf80cf81ceaccf84ceb7cf82 gntm ceadcf84cf83ceb9 cebaceb1cebbcf89cf83cf8ccf81ceb9cf83ceb5 cf84
aggelos bratis 1

Η αντίστροφη μέτρηση για το GNTM άρχισε, και ο Άγγελος Μπράτης καλωσορίζει με τον δικό του τρόπο την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το GNTM επιστρέφει τον Σεπτέμβρη στις οθόνες μας, και οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν, επιστρέφει με αέρα ανανέωσης. Τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου ξεκίνησαν την Κυριακή 23/5, και όλοι ή μάλλον σχεδόν όλοι ήταν στις θέσεις τους.

Η Βίκυ Καγιά αποφάσισε από τη νέα σεζόν να κάνει ένα καινούργιο βήμα στην καριέρα της και έτσι θα αναλάβει την παρουσίαση του Dancing With Star. Τη θέση της στην κριτική επιτροπή του GNTM πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία άφησε το Λος Άντζελες και επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει έναν διαφορετικό ρόλο.

Το όμορφο μοντέλο είναι γνωστό στο χώρο της μόδας και έτσι οι υπόλοιποι τρεις κριτές ήδη τη γνώριζαν.

Η ίδια, μάλιστα, είχε περπατήσει σε μία από τις κολεξιόν του Άγγελου Μπράτη στο Μιλάνο.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, θέλοντας να καλωσορίσει την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία από τη συνεργασία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ