Άγγελος Παπανικολάου: «Οι μάσκες έπεσαν! Ο επίδοξος βασιλιάς είναι γυμνός…»

ceacceb3ceb3ceb5cebbcebfcf82 cf80ceb1cf80ceb1cebdceb9cebacebfcebbceaccebfcf85 cebfceb9 cebcceaccf83cebaceb5cf82 ceadcf80ceb5cf83
facebookpapanikolaou triantopoulos

Ο Άγγελος Παπανικολάου με δήλωσή του τοποθετήθηκε με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και τις κινήσεις που γίνονται για διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Σε δήλωσή του, ο υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) κατηγορεί τον συνυποψήφιό του, Βαγγέλη Λιόλιο πως έχει «μοναδικό στόχο και πρωταρχική επιδίωξη να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και να διοικήσει ως πρόεδρος της ΕΟΚ, έχοντας συμβούλους της απόλυτης επιρροής του».

Στη σχετική δήλωσή του, ο Άγγελος Παπανικολάου αναφέρει:

«Οι μάσκες έπεσαν… Ένα χρόνο, τώρα, είχε γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ενδυματολογικού μας και όχι, μόνο συνόλου. Αλλοίωνε την εικόνα και τη φωνή μας. Θεωρούσαν ότι κρυπτόμενοι πίσω από τις φανταχτερές και ελιτίστικες μάσκες θα «έχτιζαν» νέες καριέρες. Θεωρούσαν ότι θα αποσπούσαν το χειροκρότημα και το θαυμασμό του Ελληνικού μπάσκετ για το ακριβό περιτύλιγμα που παρουσίαζαν. Ώσπου, εν μια νυκτί, οι μάσκες έπεσαν και φανερώθηκε το αληθινό, σκληρό πρόσωπο!

· Η ομόνοια μετατράπηκε αιφνιδίως σε αποκλεισμούς σωματείων από το μητρώο…

· Η συνεργασία μετατράπηκε σε διχόνοια και διχασμό μεταξύ των συλλόγων…

· Η ομοψυχία του Ελληνικού μπάσκετ μετατράπηκε σε αχαλίνωτη επιθυμία για φιλαρχία και πάθος για εξουσία…

· Η συναίνεση μετατράπηκε ξαφνικά σε πιέσεις για προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου…

· Η επιθυμία για εκλογή προέδρου και συμβούλων της ΕΟΚ από το σώμα μετατράπηκε σε διορισμό από το Πρωτοδικείο…

Αδιαφορώντας για την ακυβερνησία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αγνοώντας τι θα συμβεί με διοίκηση από το Πρωτοδικείο και γνωρίζοντας τις επιπτώσεις που είχε άλλη Διεθνή Ομοσπονδία που προσέφυγε δικαστικώς.

Μοναδικός στόχος και πρωταρχική επιδίωξη είναι να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του και να διοικήσει ως πρόεδρος της ΕΟΚ, έχοντας συμβούλους της απόλυτης επιρροής του. Αρχικά με τις μισές ομάδες και εν συνεχεία με τη διοίκηση Πρωτοδικείου, δεδομένου ότι διακινείται το σαββατοκύριακο μεταξύ των συλλόγων έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο ζητεί με επιμονή και ζήλο να υπογράψουν το διορισμό της διοίκησής του. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνεται το πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης ο κ. Λιόλιος.

Ο επίδοξος βασιλιάς είναι γυμνός… ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 735 διασωληνωμένους, 1.449 μολύνσεις και 54 θανάτους

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *