Άγιος Βαλεντίνος με τζακ ποτ 1,7 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ

ceacceb3ceb9cebfcf82 ceb2ceb1cebbceb5cebdcf84ceafcebdcebfcf82 cebcceb5 cf84ceb6ceb1ceba cf80cebfcf84 17 ceb5cebaceb1cf84 ceb5cf85cf81

Πώς θα διεκδικήσετε το μεγάλο έπαθλο

Η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου έχει τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με συνολικά κέρδη – για ερωτευμένους και μη – που ανέρχονται σε 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Το μεγάλο έπαθλο διεκδικούν οι παίκτες που καταθέτουν τα δελτία τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, τα οποία είναι ανοιχτά στις περιοχές του επιπέδου επιτήρησης, καθώς και μέσω διαδικτύου.

Η κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 και μισή ώρα αργότερα, στις 22:00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, που θα αναδείξει τους τυχερούς 5+1 αριθμούς του παιχνιδιού.

tzoker

Το tzoker.gr γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με μια μοναδική προσφορά

Αν επιθυμείτε να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά, υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι κατάθεσης δελτίων: μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Ακολουθώντας απλά βήματα, πραγματοποιείτε την εγγραφή σας και στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας.

Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με το Valentine’s Weekend και μια μοναδική προσφορά στο tzoker.gr, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Νέα μέθοδος πληρωμής PayPal

Οι παίκτες του tzoker.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές και μέσω της δημοφιλούς ηλεκτρονικής υπηρεσίας PayPal. Χρησιμοποιώντας τον PayPal λογαριασμό τους, καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *