Άγνοια κινδύνου, ηθελημένα ή από …άγνοια

ceacceb3cebdcebfceb9ceb1 cebaceb9cebdceb4cf8dcebdcebfcf85 ceb7ceb8ceb5cebbceb7cebcceadcebdceb1 ceae ceb1cf80cf8c ceacceb3cebdcebf

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

patiopoulo

Παρακολουθούμε την ειδησεογραφία, τα κρούσματα δεν μας εγκαταλείπουν και όλο και πιο συχνά ακούμε στο περιβάλλον μας φίλους να νοσούν, προσπαθούμε να προειδοποιήσουμε για τον κίνδυνο, μερικοί μας χλευάζουν και μας γράφουν για την λίστα Πέτσα και άλλες χαζομάρες. Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια που ο Πέτσας δεν είναι αρμόδιος Υπουργός για να μοιράσει λεφτά και εδώ εσείς δεν μας δίνετε 1 ευρώ, θα μας δώσει η κυβέρνηση για την οποία είμαστε ανύπαρκτοι, όπως και η μουσική. 

Όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα λειτουργούν με πολιτικά κριτήρια και έχουν πάψει να έχουν σχέση με την μουσική μόλις ασχολήθηκαν με την πολιτική.

 

Ο κίνδυνος πάντα υπάρχει από τον ιό που μπορεί να μείνει μαζί μας για χρόνια, κάθε μέρα πεθαίνουν αρκετοί, δεν είχαν βέβαια ραντεβού με τον θάνατο και τώρα πια όσοι είναι πάνω από 40 έχουν τα προβληματάκια τους, έστω πίεση, αυτό τους εντάσσει στους ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα, αντί να γράφουν εξυπνάδες, ας προσέξουν τον εαυτό τους και τους ηλικιωμένους δικούς τους.

Ένα άλλο θέμα είναι αυτό με τον Πούτιν τον οποίο εκτιμούν πολλοί δεξιοί και αριστεροί, σε έρευνα που έγινε, έχει στην Ελλάδα τους πιο πολλούς φίλους. Απειλεί όμως όλο και πιο πολλούς, την Γαλλία, την Ιταλία, τους Σκανδιναβούς, και άλλους, ο άνθρωπος ή είναι τρελός ή πραγματικά έχει πολύ στρατιωτική δύναμη, όποιο και να συμβαίνει από τα δύο, την έχουμε πατήσει, εκτός και αν θέλετε να συμμαχήσουμε μαζί του και να φύγουμε από το ΝΑΤΟ, αλλά και να το θέλετε, γιατί όλα είναι δυνατά με τον ξεχωριστό λαό μας, δεν μας θέλει αυτός. Γι’ αυτό πάψτε να μας ζητάτε να το παίξουμε ουδέτεροι. Ας το κάνουν τα άλλα κόμματα όταν θα έλθουν στην εξουσία, ας φύγουν από το ΝΑΤΟ την ΕΕ, τώρα παραμυθιάζουν εκ του ασφαλούς, σαν τα δεμένα σκυλιά μέσα στα σπίτια, μόλις τα αφήσεις ελεύθερα, πριν επιτεθούν εκτιμούν τις δυνάμεις σου και κτυπούν μόνο τους αδύναμους να αντιδράσουν, στους άλλους βάζουν την ουρά στα σκέλια. 

Κώστας Ζουγρής

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.