Άγριες Μέλισσες – Η Δρόσω ανάμεσα σε δύο άνδρες: Τάκης και Κωνσταντής διεκδικούν την καρδιά της

ceacceb3cf81ceb9ceb5cf82 cebcceadcebbceb9cf83cf83ceb5cf82 ceb7 ceb4cf81cf8ccf83cf89 ceb1cebdceaccebcceb5cf83ceb1 cf83ceb5 ceb4cf8d
Droso

Η Δρόσω έχει επιστρέψει στο Διαφάνι και προσπαθεί μαζί με την Ελένη να φτιάξει τη ζωή της και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να κερδίσει μια θέση στην καρδιά και τη ζωή του μικρού Σέργιου.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το TV O’CLOCK o καταζητούμενος Τάκης για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππα στην Τρούμπα θα πάει στο Διαφάνι για να βρει την αγαπημένη του. Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να κρύψει πια τα συναισθήματά του, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να είναι με καμία άλλη γυναίκα και προς έκπληξη όλων ζητά να αναβληθεί ο γάμος του με τη Δόμνα. Αν και λέει μια δικαιολογία σε όλους, η αλήθεια είναι πως θέλει να κερδίσει χρόνο προκειμένου να διεκδικήσει τη Δρόσω. Ξαφνικά, όμως, ακόμη μια φορά όλα θα ανατραπούν στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Τάκης αποφασίζει να να ακολουθήσει τη Δρόσω και στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να καταφτάνει στο Διαφάνι και να ψάχνει την αγαπημένη του. Για εκείνον η Δρόσω είναι η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καταφέρουν να είναι μαζί.

Φυσικά, η εμφάνιση του Τάκη στις Άγριες Μέλισσες θα προκαλέσει τη ζήλεια του Κωνσταντή, ο οποίος θέλει πάση θυσία να τον κάνει να φύγει από το χωριό τους και κυρίως από τη ζωή της Δρόσως. Η τελευταία, όμως, είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ. Αυτό γιατί και η Δρόσω έχει αρχίσει να έχει συναισθήματα για τον Κωνσταντή, τα οποία όμως δεν μπορεί να εκδηλώσει.

Η Δρόσω φοβάται ότι ο Τάκης θα τα τινάξει όλα στον αέρα στις Άγριες Μέλισσες, καθώς γνωρίζει το μυστικό της πως ο μικρός Σέργιος είναι γιος της και τον μεγαλώνει η Ασημίνα σαν δικό της παιδί. Ο Τάκης θέλει να δει τη Δρόσω ευτυχισμένη ξανά και πιστεύει πως αυτό θα γίνει αν έχει δίπλα της τον γιο της.

Ειδήσεις σήμερα

«Η θάλασσα ανάμεσα στην ψυχή μου»: Ταριχευμένα ζώα διηγούνται τις δραματικές ιστορίες τους στη σκηνή της Στέγης

Κλείνουν από τώρα πάρτι σε βίλες στη Μύκονο για το Πάσχα!

Σχέδιο «Ελευθερία»: Πότε και πώς έρχονται τα εμβόλια – Με πoιο τρόπο θα γίνει ο εμβολιασμός

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Droso

ΠΗΓΗ