Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη και Βόσκαρης γνωρίζονται από το παρελθόν

ceacceb3cf81ceb9ceb5cf82 cebcceadcebbceb9cf83cf83ceb5cf82 ceb7 cebccf85cf81cf83ceafcebdceb7 cebaceb1ceb9 ceb2cf8ccf83cebaceb1cf81ceb7
Voskaris Myrsini

Υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Μυρσίνη Σεβαστού και τον Μάνο Βόσκαρη; Στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες λύνεται ένα μέρος του μυστηρίου που υπάρχει γύρω από τον Μάνο Βόσκαρη και την άγρια συμπεριφορά του απέναντι στην Ελένη. Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό, βλέπουμε την Ελένη να τον κατηγορεί ότι οι Σεβαστοί τον έχουν πληρώσει για να την βασανίζει. Εκείνος το αρνείται κατηγορηματικά.

Στη συνέχεια, όμως, βλέπουμε μια σκηνή από το παρελθόν. Η οικογένεια των Σεβαστών θρηνεί για τον θάνατο του Σέργιου. Ένας άγνωστος άνδρας μπαίνει στο σπίτι, κατευθύνεται προς τη Μυρσίνη και της λέει:

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια κ. Σεβαστού. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς σε τέτοιες στιγμές. Δεν με θυμάστε. Είμαι ο Μάνος Βόσκαρης. Ήμουν στη δούλεψη του πεθερού σας».

Έτσι, λοιπόν, λύνεται ένα σημαντικό μέρος του μυστηρίου. Ωστόσο, οι Άγριες Μέλισσες κρύβουν ένα ακόμα μεγαλύτερο μυστικό του Μάνου Βόσκαρη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πόλεμος για το ρεπορτάζ-φωτιά για τον γιο του Μπάιντεν και την… λογοκρισία

Ακόμα ένας νεκρός από κορωνοϊό στη χώρα μας

Πτώση 72% στην επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια στο εννιάμηνο του 2020

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Voskaris Myrsini

ΠΗΓΗ