Άγριες Μέλισσες – Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας από το Διαφάνι δίνει spoiler

ceacceb3cf81ceb9ceb5cf82 cebcceadcebbceb9cf83cf83ceb5cf82 cf83cf80cf8dcf81cebfcf82 cf83cf84ceb1cebccebfcf8dcebbceb7cf82 cebf
melisses eisaggeleas

Από τις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι, βρέθηκε στο στούντιο, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πολλά.

Ο εισαγγελέας από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Σπύρος Σταμούλης, βρέθηκε στην εκπομπή «The 2Night Show!» Ο αυστηρός αλλά και γοητευτικός εισαγγελέας με έδρα το ξακουστό Διαφάνι, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, και μίλησε για τη ζωή του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό: τον «Μουράτ» από το «Κόκκινο Ποτάμι», τον «Ιωάννη Καποδίστρια» από το docudrama της Cosmote History, καθώς και για τον «Αλέξη Γραμματικό» από τις «Άγριες Μέλισσες».

Το Κόκκινο Ποτάμι και ο ρόλος σταθμός του Καποδίστρια: «Στο Κόκκινο Ποτάμι έκανα ένα κακό Τούρκο και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Αν δεν είχε γίνει ο “Καποδίστριας” μπορεί και να μην είχα γίνει ηθοποιός. Ήταν μεγάλη μου τιμή που υποδύθηκα τον Καποδίστρια. Ήταν πολύ ηθικός άνθρωπος».

Για την παιδική του ηλικία: «Σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλός και ακόμα είμαι. Ασχολήθηκα με το θέατρο για να πολεμήσω τον κοινωνικό φόβο. Σπούδαζα οικονομικά, μέχρι που πήγα σε μια θεατρική ομάδα μετά από προτροπή μιας φίλης μου. Πήρα πολύ αγάπη από τους γονείς μου. Έκανα μεταπτυχιακά στα ναυτιλιακά, γιατί ο πατέρας μου ήταν ναυτικός».

Για τον ρόλο του εισαγγελέα, στις Άγριες Μέλισσες: «Σαν ηθοποιός έκανα και εγώ την έρευνά μου. Να δω τι κάνει ένας εισαγγελέας. Αυτό που με προβλημάτισε στο ρόλο του Αλέξη, είναι πόσο ψυχρός μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο Αλέξης μεγάλωσε στην απόλυτη ανέχεια. Κατάφερε να σπουδάσει και να γίνει εισαγγελέας, για να κάνει καλό στον κόσμο».

Tον αναγνωρίζουν στον δρόμο; «Φοράω παντού μάσκα και δεν με αναγνωρίζουν. Ωστόσο με είδαν κάποιοι αστυνομικοί και με αναγνώρισαν και μου είπαν: “Κλείσε μέσα τον Βόσκαρη”».

Για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο του Αλέξη Γραμματικού: «Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί, ελπίζω να το μάθω κάποια στιγμή. Λατρεύω τον Γεροντιδάκη. Είναι καλός ηθοποιός και έχουμε γίνει φίλοι. Δεν θέλει να βάλει φυλακή τον Μελέτη αλλά θα ήθελε η σχέση του να ξεκινήσει με άλλους όρους με την Πηνελόπη».

Για την προσωπική του ζωή: «Δεν είμαι κατά του γάμου. Είμαι μικρός ακόμα. Στο μέλλον θα παντρευτώ», είπε ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε ότι είναι 35 ετών.

ΠΗΓΗ