Άκης Πετρετζίκης: Η έξοδος με τον γιό του, ενάμιση μήνα μετά τη γέννησή του

ceaccebaceb7cf82 cf80ceb5cf84cf81ceb5cf84ceb6ceafcebaceb7cf82 ceb7 ceadcebecebfceb4cebfcf82 cebcceb5 cf84cebfcebd ceb3ceb9cf8c cf84

ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ: Ο γνωστός σεφ, από τη στιγμή που έγινε πατέρας, δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του. Έκανε μάλιστα και την πρώτη του έξοδο με το γιο του, ενάμιση μήνα μετά τη γέννησή του.

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης μπορεί να είχε ζήσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο πριν από τη γέννηση του γιου, ωστόσο, μετά τη γέννηση αυτού η ευτυχία του δεν περιγράφεται με τίποτα.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει εξελιχθεί σε full time μπαμπάς, καθώς δεν σταματάει να ασχολείται μαζί του. Ο ίδιος, μάλιστα, ενώ γενικότερα απέφευγε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, πλέον συχνά μας δείχνει στιγμές με τον μικρο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μπαμπάς και γιος πήγαν στο σούπερ μάρκετ για τα απαραίτητα ψώνια, γεγονός που αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης μέσω Instagram. Ο ταλαντούχος σεφ πόζαρε στο φακό έχοντας τον γιο του στο μάρσιπο.

“Σήμερα ψώνια με τον μπαμπά”, έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram:

petretzikis insta

petretzikis insta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ