Άκης Πετρετζίκης: Συνταγή για χαλβά Red Velvet με φιστίκι και τριαντάφυλλο

Αξίζει να το δοκιμάσετε!Περισσότερα… ΠΗΓΗ…

ceaccebaceb7cf82 cf80ceb5cf84cf81ceb5cf84ceb6ceafcebaceb7cf82 cf83cf85cebdcf84ceb1ceb3ceae ceb3ceb9ceb1 cf87ceb1cebbceb2ceac red velvet
facebookhalvas me triantafilo site

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Μπορούμε να σερβίρουμε το γλυκό ολόκληρο ή να το κόψουμε σε μικρές μπουκίτσες.

Υλικά:

  • 100 γρ. βούτυρο, λιωμένο + έξτρα για το άλειμμα
  • 390 γρ. νερό, 140 γρ + 250 γρ χωρισμένα
  • 160 γρ. κορν φλάουρ
  • 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
  • 2-3 κ.σ. ανθόνερο
  • 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα + λίγα ακόμη, για το σερβίρισμα
  • 1/2 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ), σε σκόνη
  • ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com

ΠΗΓΗ