Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η μεγάλη μουσική συνύπαρξη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα

ceaccebdcebdceb1 ceb2ceafcf83cf83ceb7 ceb4ceadcf83cf80cebfceb9cebdceb1 ceb2ceb1cebdceb4ceae ceb7 cebcceb5ceb3ceaccebbceb7 cebc
anna vissi despina vandi j2us 19294394

Η συνάντηση που έγραψε μουσική και τηλεοπτική ιστορία κυκλοφορεί ψηφιακά.

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: η σπουδαία επί σκηνής σύμπραξη που μάγεψε το κοινό, κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα.

Μάλιστα, μέσα σε 3 ώρες από την κυκλοφορία, έγινε No. 1 στο iTunes chart.

Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, καθεμιά εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή κι άκρως επιτυχημένη πορεία, ένωσαν για πρώτη φορά τις φωνές τους στον τελικό του show «Just The 2 Of Us», τον περασμένο Δεκέμβριο, σε μία σύμπραξη που έγραψε μουσική και τηλεοπτική ιστορία.

Ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους solo και σε ντουέτα, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή καθήλωσαν τους πάντες με τις δυνατές ερμηνείες τους και την εκρηκτική χημεία τους.

Η συνύπαρξή τους στέφθηκε από τεράστια επιτυχία και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης επί σειρά ημερών.

Μεταξύ άλλων, έγινε αμέσως No. 1 trend στο ελληνικό Twitter και μπήκε στο trending του παγκόσμιου Twitter, ενώ όλα τα social media γέμισαν με χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια και εκτόξευσε τα νούμερα τηλεθέασης  του show στο 40%, το υψηλότερο που σημείωσε ο τελικός.

Παράλληλα, το official video που ανέβηκε στο YouTube μπήκε σε λίγες ώρες στις πρώτες θέσεις των trends μετρώντας σχεδόν 1,5 εκατομμύριο views.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ