Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή δίνουν ακόμα ένα φιλί στο στόμα – Ξανά μαζί μετά από καιρό

ceaccebdcebdceb1 ceb2ceafcf83cf83ceb7 cebaceb1ceb9 ceb4ceadcf83cf80cebfceb9cebdceb1 ceb2ceb1cebdceb4ceae ceb4ceafcebdcebfcf85cebd ceb1
vandi vissi grab

Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση έχουν γίνει αχώριστες τον τελευταίο χρόνο. Ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε πέρσι στο J2US να ενώσει για πρώτη φορά τις δύο πετυχημένες τραγουδίστριες, μετά από μια… πολυετή κόντρα, σύμφωνα με τα media. 

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή είναι δυο καλές φίλες. Και αυτό φαίνεται και στις αναρτήσεις τους στα social media και τα δημόσια πειράγματα που κάνουν η μία στην άλλη. 

«Όλα έγιναν αβίαστα. Όλα προέκυψαν από ένα απλό τηλεφώνημα του Νίκου Κοκλώνη που μας ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του. Και είχε τόσο impact, γιατί απλά το μόνο που χρειαζόταν ήταν να συναντηθούμε! Γιατί, τόσα χρόνια, δεν είχαμε συναντηθεί», είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για την Άννα Βίσση.

Το βράδυ της Τρίτης ο Χάρης Σιανίδης γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του με αγαπημένους celebrities να βρίσκονται στο πλευρό του. Ο μετρ των δημοσίων σχέσεων, διοργάνωσε το ιδανικό πάρτι σε γνωστό μαγαζί στην Βουλιαγμένη με την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή να δίνουν το παρών.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή και η Άννα Βίσση τάισαν η μία την άλλη, ως ένδειξη συμπάθειας και αγάπης, ενώ την ώρα που ο Χάρης Σιανίδης έσβηνε την τούρτα του, οι δύο τραγουδίστριες αντάλλαξαν ένα φιλί.

Σε τρελά κέφια, Δέσποινα και Άννα οι οποίες ήταν να μην σμίξουν!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το νέο τους φιλί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ