Άννα Μαρία Βέλλη – Survivor: Αυτρή είναι η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της μετά την επιστροφή της

ceaccebdcebdceb1 cebcceb1cf81ceafceb1 ceb2ceadcebbcebbceb7 survivor ceb1cf85cf84cf81ceae ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceb7 cf80cf81cf8e

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΛΗ – SURVIVOR: Η Youtuber Που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor, εκτός από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει σε περιοδικά και εκπομπές, έχει… “χτυπήσει” πολλές φορές και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα social media επιλέγει η Άννα Μαρία Βέλλη του Survivor για να ενημερώσει φίλους και θαυμαστές για ότι κάνει στην καθημερινότητά της. Κόντρα στις φήμες, στα δημοσιεύματα και όσα είδαμε… στα επεισόδια του Survivor, η Άννα Μαρία Βέλλη εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη σχέση με τον Αρκάδιο Σβολάκη.

Η γνωστή Youtuber είναι full in love με τον σύντροφό της και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια δεν υπήρχε ποτέ κάτι ερωτικό με τον Νίκο Μπάρτζη, μέσα στο reality επιβίωσης.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον αγαπημένο της, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και… στην αγκαλιά του!

Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο στην Ακρόπολη, με την Άννα Μαρία να κάνει χιούμορ για τα κιλά της.

annamaria2

annamaria2

«Δεν υπήρχε κάτι για να ρωτήσει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου.

Με ξέρει δεκαπέντε χρόνια, ξέρει όλους μου τους φίλους και δεν είναι η πρώτη φορά που με είδε να κάνω παρέα με αγόρια για να το παρεξηγήσει.

Κι αν με ρωτάς, θα έπρεπε γενικά να μην παρεξηγείται το ότι ένας άντρας και μία γυναίκα κάνουν παρέα, γιατί δεν είναι απαραίτητο η σχέση αυτή να έχει ερωτικό υπόβαθρο…», αποκάλυψε η Άννα Μαρία Βέλλη σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ