Άννα Μαρία Βέλλη – Survivor: Μας δείχνει πόσο πολύ έχει πρηστεί η κοιλιά της μετά το παιχνίδι

ceaccebdcebdceb1 cebcceb1cf81ceafceb1 ceb2ceadcebbcebbceb7 survivor cebcceb1cf82 ceb4ceb5ceafcf87cebdceb5ceb9 cf80cf8ccf83cebf
velli3030

SURVIVOR: H Άννα Μαρία Βέλλη είναι μία από τις παίκτιες που συζητήθηκαν πολύ για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η Άννα Μαρία Βέλλη, γνωστή από τη συμμετοχή της στο Survivor, για τρεις μήνες που βρισκόταν στο Survivor ήρθε αντιμέτωπη με δεκάδες δυσκολίες, κακουχίες και πείνα, πράγματα που θα συνέχιζε να υπομένει, αν το τηλεοπτικό κοινό δεν αποφάσιζε να τη θέσει εκτός παιχνιδιού.

Από την ημέρα που αποχώρησε έως σήμερα, η γνωστή youtuber δεν έχει σταματήσει να τρώει τα αγαπημένα της φαγητά, μιας και η συμμετοχή της στο Survivor την έκανε να πεινάσει πολύ, πάρα πολύ.

Την Παρασκευή 9/4 η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, ενώ έδωσε απαντήσεις σε όλα τα θέματα που είχαν απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό, όσο εκείνη ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν στα social media ότι έχει παχύνει πολύ, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Λίγο αργότερα, θέλοντας να λύσει τις απορίες, η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, πως μπήκε στο παιχνίδι 55 κιλά, έφτασε 47, ενώ τώρα είναι 60.

Ωστόσο, οι αναρτήσεις σχετικά με τα κιλά της δεν σταμάτησαν εκεί. Το απόγευμα της Κυριακής 11/4, η Άννα Μαρία Βέλλη δημοσίευσε μια φωτογραφία, δείχνοντάς μας πόσο πολύ έχει πρηστεί η κοιλιά της, μετά το φαγητό που έχει καταναλώσει τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι πλέον δεν της κουμπώνει ούτε το τζιν της.

«Ίδιο Jean ΠΣ (προ σαρβάιβορ) VS ΜΣ (μετά σαρβάιβορ)», έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη στην ανάρτησή της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ