Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η φωτογραφία από το παρελθόν με τον Απόστολο Γκλέτσο

ceaccebdcebdceb1 cebcceb1cf81ceafceb1 cf80ceb1cf80ceb1cf87ceb1cf81ceb1cebbceaccebccf80cebfcf85cf82 ceb7 cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1
anna maria

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με μία φωτογραφία από το παρελθόν, θυμήθηκε τους “Ψίθυρους καρδιάς” και τον Απόστολο Γκλέτσο.

Ένα απίστευτο flashback έκανε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η γνωστή ηθοποιός Θυμήθηκε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της καριέρας της στην τηλεόραση, που δεν είναι άλλος από την Ερατώ στην τηλεοπτική σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς”.

Η επιτυχημένη δραματική σειρά σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, προβλήθηκε το 1997 στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και έγινε μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές συνήθειες της δεκαετίας του ’90.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την περασμένη Πέμπτη, μοιράστηκε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα στιγμιότυπο από τους “Ψίθυρους Καρδιάς” με τον συμπρωταγωνιστή της, Απόστολο Γκλέτσο.

Με νοσταλγική διάθεση η γνωστή ηθοποιός σημείωσε στην ανάρτησή της: “Μια φορά και έναν καιρό”, με τον συνάδελφο και καλό φίλο της, τον γνωστό ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο να της στέλνει μια καρδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ