Άστεγη γυναίκα έμενε λόγω παγωνιάς και βροχής μέσα σε σακούλα σκουπιδιών με τα σκυλάκια της

ceaccf83cf84ceb5ceb3ceb7 ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb1 ceadcebcceb5cebdceb5 cebbcf8cceb3cf89 cf80ceb1ceb3cf89cebdceb9ceaccf82 cebaceb1

ΤΥΗΘ56Θ56ΘΥ

ΤΥΗΘ56Θ56ΘΥ

Άστεγη γυναίκα έμενε λόγω παγωνιάς και βροχής μέσα σε σακούλα σκουπιδιών με τα σκυλάκια της

Μια ιστορία αγάπης και αφοσίωσης μιας γυναίκας στα σκυλάκια της έκανε αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου και μας έδειξε για άλλη μια φορά αυτό που λέμε ότι τα ζώα γεμίζουν με φως τη ζωή μας. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά και κάτι πολύ πιο σπουδαίο. Ότι την ώρα που πολλοί, που ζουν με άνεση, εγκαταλείπουν χωρίς κανέναν λόγο το κατοικίδιό τους, κάποιοι άλλοι, που δεν έχουν κανένα μέσο και καμία πολυτέλεια, θυσιάζονται για να είναι με αυτό.

Η ιστορία αυτή έχει να κάνει με μια 65χρονη γυναίκα που ζει 8 χρόνια άστεγη στους δρόμους της πόλης Τιχουάνα, στο Μεξικό. Η γυναίκα αυτή, γνωστή ως Chole, ζει μαζί με τα 6 σκυλάκια της που είναι η μόνη της οικογένεια, η μόνη της συντροφιά.

Μια από αυτές τις μέρες, που έβρεχε ασταμάτητα, η γυναίκα αυτή εντοπίστηκε να είναι μέσα σε μια μεγάλη πλαστική σακούλα για να μη βραχεί αλλά και  για να προφυλαχτεί από το κρύο. Μαζί της ήταν τα σκυλάκια της. Όλοι μαζί μέσα σε αυτή την πλαστική σακούλα. Τη σοκαριστική εικόνα αυτής της γυναίκας με τα ζώα της κατέγραψε με την κάμερά του ο φωτογράφος Omar Camarillo.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν λίγη ώρα μετά ζήτησαν από τη γυναίκα να τους ακολουθήσει σε ένα καταφύγιο για άστεγους ανθρώπους ώστε να μείνει εκεί. Αλλά εκείνη το αρνήθηκε. Ο λόγος; Στο καταφύγιο αυτό δεν θα της επέτρεπαν να πάρει και τα σκυλάκια της μαζί, κάτι που δεν ήθελε με τίποτα να κάνει. Δεν ήθελε να τα αφήσει μόνα τους. Και τους ανέφερε ότι προτιμούσε να μείνει έξω στο δρόμο, παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Με τα πολλά πείστηκε να μείνει μία μέρα. Την επομένη βγήκε ξανά στο δρόμο με τους τετράποδους φίλους της.

Μια κάτοικος της περιοχής, η Alejandra Cordova Castro, μαθαίνοντας την ιστορία αυτή, θέλησε να βοηθήσει την Chole προσφέροντάς της ό,τι χρειαζόταν σε τροφές, φάρμακα και ρούχα. Για την ίδια αλλά και τα σκυλάκια. Και ζήτησε μέσω Facebook και από τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Η ιστορία έγινε viral και δεν είναι λίγοι αυτοί που ενδιαφέρθηκαν για την άστεγη κυρία, η οποία μεταφέρθηκε σε ένα χώρο που μπορεί να μένει μαζί με τα σκυλάκια της. Ο χώρος αυτός δεν είναι καλός αλλά γίνονται προσπάθειες να βρεθεί κάτι άλλο για εκείνη. Το να είναι όμως κάπου με τα ζώα της είναι το βασικό για αυτή.

Πηγή: Bored Panda

1 50 1

1 50 1

Φωτό: Omar Camarillo

2 47

2 47

Φωτό: Omar Camarillo

3 38

3 38

4 34

4 34

Φωτό: Omar Camarillo

5 22

5 22

Φωτό: Omar Camarillo

6 24

6 24

Φωτό: Omar Camarillo

7 22

7 22

Φωτό: Alejandra Cordova Castro

8 19

8 19

9 12

9 12

Φωτό: Omar Camarillo

Πηγή : petpet.news

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *