Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σκηνή του εγκλήματος λέει η ιατροδικαστής (vid)

ceadceb3cebacebbceb7cebcceb1 cf83cf84ceb1 ceb3cebbcf85cebaceac cebdceb5cf81ceac ceb4ceb5cebd ceb8ceb1 cebeceb5cf87ceaccf83cf89 cf80
facebookglika nera egklim

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το πρωινό της 11ης Μαΐου, όταν μπήκα στη σκηνή του εγκλήματος» θυμάται η ιατροδικαστής που χειρίστηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά 

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της Χαράς Σπηλιοπούλου, της ιατροδικαστή του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το πρωινό της 11ης Μαΐου, όταν μπήκα στη σκηνή του εγκλήματος. Μια νεαρή κοπέλα δολοφονημένη στο κρεβάτι της, ένα σκυλί κρεμασμένο στην σκάλα και ένα ορφανό μωρό έξω στον δρόμο σε κάποια αγκαλιά. Είναι πολύ σκληρή αυτή η δουλειά και κάποιες φορές γίνεται ακόμα σκληρότερη», περιγράφει η Ιατροδικαστής.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικστικής εξέτασης ήταν καθοριστικά για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν. Τα όσα εντόπισε η ιατροδικαστής συνέβαλαν στο να αποκαλυφθεί το θέατρο που έπαιζε ο καθ’ομολογίαν συζυγοκτόνος, ο οποίος μέχρι τη σύλληψή του επέμενε πως στο σπίτι είχαν μπει ληστές.

«Αρχίσαμε από εκείνη την ώρα η ασφάλεια, τα εγκληματολογικά εργαστήρια να κολλάμε τα κομμάτια του παζλ. Παρέδωσα εγκαίρως τις ιατροδικαστικές εκθέσεις του θύματος και του δράστη κλήθηκα να δώσω περισσότερες εξηγήσεις όταν υπήρχε ένα νέο εύρημα και περίμενα τη στιγμή της κάθαρσης», αποκάλυψε η κ. Σπηλιοπούλου.

Η κ. Σπηλιοπούλου μάλιστα αναφέρθηκε και στην έξαρση των περιστατικών βίας μετά την καραντίνα, τις προσπάθειες συγκάλυψης όπως και τη συρροή γυναικοκτονιών.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *