Έκκληση Κικίλια: Εμβολιαστείτε! Βελτιώνεται η κατάσταση – Έρχονται 1,2 εκατομμύρια εμβόλια Pfizer

ceadcebacebacebbceb7cf83ceb7 cebaceb9cebaceafcebbceb9ceb1 ceb5cebcceb2cebfcebbceb9ceb1cf83cf84ceb5ceafcf84ceb5 ceb2ceb5cebbcf84ceb9
facebookkikilias

Συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας, τονίζοντας πως ο ημερήσιος αριθμός των κρουσμάτων είναι ελαφρώς μειούμενος.

Ο κ. Κικίλιας επεσήμανε πως καταγράφεται σταθεροποιητική τάση, με ορισμένες περιοχές της χώρας ωστόσο, να συνεχίζουν να βρίσκονται στο κόκκινο. «Υπάρχουν Περιφερειακές Ενότητες που μας προβληματίζουν, όπως η Κάλυμνος, ο Έβρος, η Αρκαδία και η Πρέβεζα», συνέχισε ο υπουργός.

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας, η θετικότητα υποχώρησε στο 4,85% και σημείωσε πως ο κυλιόμενος μέσος όρος ανέρχεται σε 2.797 κρούσματα, ελαφρώς μειούμενος. Τόνισε δε πως ο δείκτης θετικότητας παρουσιάζει σταθεροποίηση σε επίπεδα κάτω του 6%.

Ως προς την Αττική, ο υπουργός Υγείας τόνισε πωε τα στοιχεία παρουσιάζουν σταθεροποιητική τάση, κάνοντας όμως λόγο για εύθραυστη ισορροπία. «Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε», τόνισε.

Όσον αφορά τον εμβολιασμό, ο κ. Κικίλιας κάλεσε και πάλι τους πολίτες να εμβολιαστούν, γνωστοποιώντας πως μέχρι τον Ιούνιο θα φτάσουν στη χώρα μας 1,2 εκατ. δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *