Έλενα Παπαρίζου: Δείτε το συναισθηματικό video για το τραγούδι «Αναμονή»

ceadcebbceb5cebdceb1 cf80ceb1cf80ceb1cf81ceafceb6cebfcf85 ceb4ceb5ceafcf84ceb5 cf84cebf cf83cf85cebdceb1ceb9cf83ceb8ceb7cebcceb1cf84

Το «Αναμονή» είναι το τραγούδι με το οποίο ολοκληρώνεται το άλμπουμ «Αποχρώσεις» της Έλενας Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί το music video για το τραγούδι «Αναμονή» και μεταφέρει στις οθόνες μας άλλη μία από τις «Αποχρώσεις» του ομότιτλου άλμπουμ της.

Ο δέκατος προσωπικός δίσκος της «Number One» τραγουδίστριας της ελληνικής δισκογραφίας κυκλοφόρησε από τη Minos EMI / Universal στις 29 Ιανουαρίου περιλαμβάνοντας 13 τραγούδια.

Μεταξύ τους βρίσκεται το «Αναμονή», ένα κομμάτι με λιτή ενορχήστρωση, γεμάτο, όμως, με συναίσθημα και πάθος, με το οποίο ολοκληρώνεται το άλμπουμ.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι ARCADE, οι οποίοι έχουν βάλει τη σφραγίδα τους σε ολόκληρο σχεδόν το άλμπουμ «Αποχρώσεις».

Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά το «Αναμονή» στη σκηνή του «The Voice of Greece», την ημέρα που κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό με τη μοναδική ερμηνεία της.

Έλενα Παπαρίζου - Αποχρώσεις

Το music video του «Αναμονή» δίνει συνέχεια στο #ProjectApohrosis της Έλενας Παπαρίζου.

Η Ελληνίδα ντίβα της pop σκοπεύει να μοιραστεί με το κοινό οκτώ διαφορετικά μουσικά βίντεο για τα οκτώ καινούργια τραγούδια  της νέας δισκογραφικής δουλειάς της με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Με το συγκεκριμένο τρόπο πρόκειται να δημιουργηθεί ένα άτυπο visual album, καθώς τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ «Αποχρώσεις» συνοδεύονται ήδη από τα δικά τους video clips.

Το video για το «Αναμονή» αντανακλά τα συναισθήματα και τη φύση του τραγουδιού.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ