Έλλη Κοκκίνου: Το νέο άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» κυκλοφορεί

ceadcebbcebbceb7 cebacebfcebacebaceafcebdcebfcf85 cf84cebf cebdceadcebf ceaccebbcebccf80cebfcf85cebc cf84ceb1 cf83cf85cebdceb1ceb9

Η Έλλη Κοκκίνου παρουσιάζει τη δέκατη δισκογραφική δουλειά της.

Το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου μόλις κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία από την Cobalt Music.

Στην πιο καλλιτεχνικά ώριμη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας της, η Έλλη Κοκκίνου εκφράζει ολοκληρωμένα τα «συναισθήματά» της μέσα από τα δέκα – διαλεγμένα ένα-κι-ένα – τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, που κυκλοφορεί από σήμερα στα δισκοπωλεία.

Στο δέκατο κατά σειρά άλμπουμ της καριέρας της, με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», η Έλλη Κοκκίνου συναντά στο στούντιο ηχογράφησης σπουδαίους δημιουργούς να υπογράφουν την μουσική και τους στίχους, όπως οι Γιάννης Φρασέρης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Χρήστος Σαντικάι, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και Doron Medalie.

Εδώ βρίσκει κανείς μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της Έλλης Κοκκίνου, όπως τα «Να Την Αγαπάς», «Όλα Λάθος», «Τάξε Μου», «Ξημερώματα Σαββάτου». Στα ολοκαίνουργια τραγούδια που περιλαμβάνει ο δίσκος βρίσκεται είναι το μελωδικό ζεϊμπέκικο «Τι Έχω Τραβήξει», σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, που ξεχώρισε αμέσως και έχει ήδη αποσπάσει ενθουσιώδη σχόλια.

Έλλη Κοκκίνου - Τι Έχω Τραβήξει - Official Video Clip

Το άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» ολοκληρώνεται με ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για την Έλλη Κοκκίνου.

Η Έλλη Κοκκίνου έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το τραγούδι «Κάποια Μέρα» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Γιούλας Γεωργίου. Το 2020 με αίσθημα νοσταλγίας, μπήκε ξανά στο στούντιο και επανηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι, προκειμένου να το ξαναπαρουσιάσει με σύγχρονο ήχο, διατηρώντας πάντα το ξεχωριστό ύφος του σπουδαίου δημιουργού.

Λίγα λόγια από την Έλλη Κοκκίνου

«Πάει καιρός από το προηγούμενο άλμπουμ και ο λόγος είναι ότι ήθελα να σας παρουσιάσω μια δισκογραφική δουλειά την οποία αγαπώ και είμαι χαρούμενη που θα την μοιραστώ μαζί σας! Ψάξαμε πολύ, ακούσαμε πάρα πολλά τραγούδια, ηχογράφησα ακόμη περισσότερα και φτάσαμε σε αυτά τα δέκα τραγούδια που αποτελούν “Τα Συναισθήματά Μου”.

Εύχομαι να αγαπήσετε τα τραγούδια μας όπως εμείς, και το κάθε τραγούδι να σας δημιουργήσει διαφορετικά συναισθήματά, να σας ταξιδέψει εκεί που θέλει και χτυπάει η καρδιά σας!

Μέσα σε όλα τα καινούρια τραγούδια υπάρχει κάτι ξεχωριστό για εμένα με τεράστια συναισθηματική αξία και πολύ νοσταλγία σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα.

“Κάποια Μέρα” του 1997 μπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το πρώτο μου τραγούδι με τον Αντώνη Βαρδή σε στίχους Γιούλας Γεωργίου. 23 χρόνια μετά αποφασίσαμε ότι θα πρέπει αυτό το τραγούδι να το επανηχογραφήσω με πολλή αγάπη για να έρθει στο σήμερα, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Βαρδή και την Γιούλα και με χαρά συμφώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό!

Ας τραγουδήσουμε παρέα λοιπόν…», αναφέρει.

Όλα τα νέα τραγούδια του άλμπουμ άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» οπτικοποιούνται με ευρηματικά music video που θα παρουσιαστούν τις επόμενες βδομάδες.

Το tracklist του άλμπουμ

1. Απόψε Κάτι Λείπει
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης

2. Τι Έχω Τραβήξει
Μουσική: Γιώργος Κακοσαίος – Στίχοι: Νίκος Σαρρής

3. Να Την Αγαπάς
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης

4. Μια Φωτογραφία
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης

5. Όλα Λάθος
Μουσική: Doron Medalie – Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου

6.Η Αγάπη Αυτή
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης – Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης

7. Κρατάει Χρόνια
Μουσική: Χρήστος Σαντικάι – Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης

8. Ξημερώματα Σαββάτου
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης – Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος

9. Τάξε Μου
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης – Στίχοι: Αλέξανδρος Ελευθεριάδης

10. Κάποια Μέρα
Μουσική: Αντώνης Βαρδής – Στίχοι: Γιούλα Γεωργίου

ΠΗΓΗ