Έλτον Τζον: Χτύπησε και ανέβαλε την περιοδεία «Farewell Yellow Brick Road» – Η ανάρτηση στο Twitter και η συγγνώμη

ceadcebbcf84cebfcebd cf84ceb6cebfcebd cf87cf84cf8dcf80ceb7cf83ceb5 cebaceb1ceb9 ceb1cebdceadceb2ceb1cebbceb5 cf84ceb7cebd cf80ceb5cf81
EltonJohn 5 APEMPE 20 09 2021

Άσχημα νέα για τους οπαδούς του Έλτον Τζον! Ο 74χρονος σταρ τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αναβάλλει την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Έλτον Τζον, η περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road» αναβάλλεται από το 2021 για το 2023, λόγω τραυματισμού του.

«Στο τέλος της καλοκαιρινών διακοπών μου έπεσα σε μια σκληρή επιφάνεια και από τότε νιώθω πολύ πόνο και ενόχληση στο ισχίο μου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του στο Twitter:

«Παρά την εντατική φυσικοθεραπεία και εξειδικευμένη θεραπεία, ο πόνος χειροτερεύει και οδηγεί σε αυξανόμενες δυσκολίες μετακίνησης», εξήγησε.

Ο Έλτον Τζον πρόσθεσε ότι του συνέστησαν να χειρουργηθεί για να μην υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπλοκές.

Ο 74χρονος τραγουδοποιός εξήγησε ότι θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της Global Citizen στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν θέλει να απογοητεύσει την ανθρωπιστική οργάνωση και είπε ότι η ερμηνεία πέντε τραγουδιών είναι διαφορετική από τη συναυλία διάρκειας τριών ωρών και τα ταξίδια.

Έλτον Τζον: «Σας υπόσχομαι ότι η αναμονή θα αξίζει»

Ανέφερε επίσης πόσο υπομονετικοί είναι οι θαυμαστές του από τότε που η πανδημία του κορονοϊού σταμάτησε την περιοδεία του:

«Κατανοώ πλήρως την απογοήτευσή σας μετά τη χρονιά που περάσαμε», είπε. «Σας υπόσχομαι αυτό: Οι συναυλίες θα γίνουν τον επόμενο χρόνο και θα διασφαλίσω ότι θα αξίζει η αναμονή», έγραψε.

Το 2018, το είδωλο της ποπ ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τις περιοδείες μετά την αποχαιρετιστήρια 300 συναυλιών «Farewell Yellow Brick Road».

[embedded content]

«Δεν πρόκειται να περιοδεύω και να ταξιδεύω στον κόσμο. Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει. Έχω μικρά παιδιά», είπε κατά τη διάρκεια live streaming εκδήλωσης, ανακοινώνοντας την περιοδεία.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ