Έμινεμ: Το 19χρονο παιδί του έκανε coming out ως non-binary – Διάλεξε το όνομα Στίβι

ceadcebcceb9cebdceb5cebc cf84cebf 19cf87cf81cebfcebdcebf cf80ceb1ceb9ceb4ceaf cf84cebfcf85 ceadcebaceb1cebdceb5 coming out cf89cf82 non binary
eminem ape

Το παιδί του Έμινεμ, η 19 χρονη Γουίτνεϊ, έκανε coming out ως non-binary άτομο σε ένα βίντεο στα social media και ζητά να της απευθύνονται πλέον με τις αντωνυμίες «αυτοί-ή-ός». Το βίντεο στο TikTok ήδη έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views και πολλοί χρήστες εξέφρασαν τη στήριξη και το θαυμασμό τους. 

Στο βίντεο, που ανέβασε στο Tik Tok το παιδί του Έμινεμ, ξετυλίγεται μια συλλογή φωτογραφιών όπου καταγράφεται το ταξίδι εξέλιξης της έμφυλης έκφρασης του παιδιού.  «Πάντα μεγαλώνοντας και αλλάζοντας» γράφει στη λεζάντα, προσθέτοντας τα hashtags «genderfluid» και «bi». Όπως ανέφερε, δεν θέλει πλέον να ονομάζεται Γουίτνεϊ, αλλά Στίβι – όπως ήταν και το δεύτερο όνομα της γιαγιάς, Καθλίν Σλακ που πέθανε τον Ιούλιο. Στην ερώτηση πώς διάλεξε το όνομα, απάντησε πως «πέρασα πολύ καιρό για να διαλέξω όνομα με το οποίο θα ήμουν άνετος και το πρώτο όνομα που ένιωσα έτσι ήταν το Στίβι». 

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει ήδη χιλιάδες views και πολλοί χρήστες του Tik Tok εξέφρασαν τη στήριξη και το θαυμασμό τους στον Στίβι που αποφάσισε να μοιραστεί το ταξίδι αυτό αυτογνωσίας με εκείνους.  

Ο Έμινεμ υιοθέτησε τον Στίβι το 2005, όταν επανασυνδέθηκε για λίγο με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Σκοτ.

Δείτε το βίντεο:

@st0nedc0w

forever growing and changing &lt3 ##greenscreen ##genderfluid ##bi ##life

♬ original sound – THXOC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ