Ένας φανταστικός διάλογος με τον κακό εαυτό μου….

ceadcebdceb1cf82 cf86ceb1cebdcf84ceb1cf83cf84ceb9cebacf8ccf82 ceb4ceb9ceaccebbcebfceb3cebfcf82 cebcceb5 cf84cebfcebd cebaceb1cebacf8c

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ggg19

Θυμάμαι την ρήση του Άρη Γκρίτζαλη, ελπίζω να ναι καλά, ήταν αυτός που μας πρότεινε να βγάλουμε το Ποπ & Ροκ και έλεγε, ‘ομάδα που τραβάει δεν την αλλάζεις’.

Εδώ  έχουμε μία ομάδα η οποία από ότι λένε τουλάχιστον οι μετρήσεις, δεν τραβάει, εκεί αυτοί με τους ίδιους ανθρώπους προσπαθούν να πετύχουν την ανατροπή, αλλά δεν σημειώνουν καμία πρόοδο.

Γιατί συμβαίνει αυτό, είναι όπως και στις τηλεοπτικές εκπομπές, τα σήριαλ, την μουσική, στα πάντα. Πρέπει να ξέρεις να αλλάζεις και να προκαλείς το ενδιαφέρον του κόσμου βασισμένος σε εντολές και τακτικές πολλών ανώνυμων.

Όταν έχεις 5-10 που είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι, θα στερέψουν, μια, δυο τρείς, τι να σου γράψουν για να θίξουν τον αντίπαλο σου, επαναλαμβάνονται γίνονται γραφικοί και  τους κοροϊδεύουν οι αντίπαλοι.

Η ομάδα λοιπόν θέλει αλλαγές, σημαντικές αλλαγές από νέο αίμα, ο αντίπαλος σου διαλέγει τους καλύτερους από όπου μπορεί και εσύ παίρνεις όσους είναι στα αζήτητα και δεν είναι στην πρώτη νεότητα για να έχουν μέλλον.

Ενθουσιασμός κάθε μέρα με τις διάφορες γκολ ειδήσεις, αλλά όλα τα γκολ ακυρώνονται  σαν off Side   

Οι τηλεοπτικές εκπομπές που σε υποστηρίζουν δημιουργούν εχθρούς, αντί για φίλους, γιατί η σάτιρα δεν είναι τόσο απλή και είπαμε θέλει πολλά άτομα που να γράφουν τα σενάρια, όχι 5-6 

Θα έπρεπε να έχεις αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο.

Κώστας Ζουγρής

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: la strada del successo –>

<!– Social Share Buttons | Powered by e-max.it: seo e posizionamento sui motori –>

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *