Ένα από τα σπουδαιότερα debut albums στην ιστορία της rock (1978)

ceadcebdceb1 ceb1cf80cf8c cf84ceb1 cf83cf80cebfcf85ceb4ceb1ceb9cf8ccf84ceb5cf81ceb1 debut albums cf83cf84ceb7cebd ceb9cf83cf84cebfcf81ceaf

dire

 

Η βελόνα του πικάπ προσγειώνεται ευλαβικά στα πρώτα αυλάκια του βινυλίου. Οι ήχοι που ακούγονται σε βάζουν κατευθείαν στην εικόνα μιας υγρής , σκοτεινής , βρώμικης αποβάθρας λιμανιού και οι πρώτες νότες που ξεπηδούν από την Fender Stratocaster του βιρτουόζου Mark Knopfler σε μπάζουν στην μουσική μυσταγωγία που θα ακολουθήσει. Ένα από τα σπουδαιότερα debut albums στην ιστορία της rock, το ομώνυμο των Dire Straits (1978), φτιαγμένο με έμπνευση και την μαγική συνταγή : δύο κιθάρες (Mark Knopfler/lead – David Knopfler/rhythm) ένα μπάσο (John Illsley) και μία ντραμς (Pick Withers). Το κομμάτι βέβαια είναι το “Down to the Waterline”.

 

 

 

Γίνε μέλος στην ομάδα μας

 

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5

 

Και μάθε στα παιδιά σου το https://popup.gr/

 

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με 1-2-5-10-20 ευρώ ή όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε. 
{loadposition donate2}
 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *