Ένα μιούζικαλ με τα τραγούδια της Britney Spears

ceadcebdceb1 cebcceb9cebfcf8dceb6ceb9cebaceb1cebb cebcceb5 cf84ceb1 cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb9ceb1 cf84ceb7cf82 britney spears
Britney Spears

Τα τραγούδια της Britney Spears θα ερμηνεύσουν η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και η Άριελ.

Ένα μιούζικαλ που θα βασίζεται στα τραγούδια της Britney Spears θα κάνει πρεμιέρα στην Ουάσινγκτον το Νοέμβριο, όπως έχει επιβεβαιωθεί.

Το «Once Upon A One More Time» ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στο Σικάγο το 2019, όμως αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2020. Στη συνέχεια οι παραστάσεις του μιούζικαλ ακυρώθηκαν οριστικά εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας.

Το μιούζικαλ θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στη σκηνή του «Shakespeare Theatre Company» στην Ουάσινγκτον για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων μέχρι τις 2 Ιανουαρίου 2022.

Το σενάριο του «Once Upon A One More Time» υπογράφει ο Jon Hartmere, ενώ τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία θα επιμεληθούν ο Keone και η Mari Madrid, αναφέρει το «Vulture».

Η παράσταση επικεντρώνεται σε μια λέσχη βιβλίου που ιδρύθηκε από τη Σταχτοπούτα, τη Χιονάτη και την Άριελ και στην αναστάτωση που προκαλεί η νεράιδα νονά τους όταν τους χαρίσει ένα βιβλίο με τίτλο «Το Φεμινιστικό Μυστικό», το οποίο τους ανοίγει τα μάτια σε έναν κόσμο που θα τους μάθει ότι «υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από τα φορέματα που έχουν φτιαχτεί από πουλιά και τα φιλιά της αληθινής αγάπης».

Τα τραγούδια της Britney Spears θα ερμηνεύσουν η Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και η Άριελ. Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τις τρεις πριγκίπισσες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Στην παράσταση αναμένεται να ακουστούν τραγούδια της Britney Spears όπως τα «Oops I Did It Again», «Lucky», «Circus», «Stronger» και «Toxic», μεταξύ άλλων.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ