Ένωση δικαστών και εισαγγελέων για Κουφοντίνα: Έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της

ceadcebdcf89cf83ceb7 ceb4ceb9cebaceb1cf83cf84cf8ecebd cebaceb1ceb9 ceb5ceb9cf83ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceadcf89cebd ceb3ceb9ceb1 cebacebf
facebookdimitris koufontinas

Έκκληση απευθύνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελων με ανακοίνωση της προς την Πολιτεία, ζητώντας να αναθεωρήσει τη στάση της απέναντι στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Η Δικαιοσύνη είναι έννοια σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό. Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει τη στάση της στο ζήτημα της μεταχείρισης του κρατουμένου Δ. Κουφοντίνα, του οποίου η ζωή κινδυνεύει άμεσα μετά από πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας και να λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας του» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «τα εγκλήματα που διέπραξε καταδικάστηκαν τόσο από τα Ελληνικά Δικαστήρια όσο και από την συλλογική συνείδηση. Η Δημοκρατία έχει σταθερά θεμέλια και ισχυρούς θεσμούς που της επιτρέπουν να συνδυάζει την απαίτηση συμμόρφωσης στους νόμους με την τήρηση των αρχών του ανθρωπισμού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όλα οδηγούν σε παράταση – 8 ή 15 Μαρτίου «ανοίγει» η Αττική

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *