Έξι tips για να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και αφράτα τσουρέκια

Πώς θα βγουν τα τσουρέκια σας αφράτα και με μαστιχωτή…

ceadcebeceb9 tips ceb3ceb9ceb1 cebdceb1 cf86cf84ceb9ceaccebeceb5cf84ceb5 cf84ceb1 cf80ceb9cebf cebdcf8ccf83cf84ceb9cebcceb1 cebaceb1ceb9
facebooktsourekia

Πώς θα βγουν τα τσουρέκια σας αφράτα και με μαστιχωτή υφή; 

Το Πάσχα τα τσουρέκια είναι must. Τα φτιάχνουμε συνήθως τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα τρώμε από την Κυριακή του Πάσχα κι έπειτα, όταν τελειώσει η περίοδος της νηστείας.

ΠΗΓΗ