«Έξοδος Πάσχα»: Οι ευφάνταστες δικαιολογίες από τους ταξιδιώτες για να σουβλίσουν στο χωριό

ceadcebecebfceb4cebfcf82 cf80ceaccf83cf87ceb1 cebfceb9 ceb5cf85cf86ceaccebdcf84ceb1cf83cf84ceb5cf82 ceb4ceb9cebaceb1ceb9cebf

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι που κάνουν οι αστυνομικοί στα διόδια για να μην φύγουν στο χωριό οι Αθηναίοι – Οι απίστευτες δικαιολογίες από τους ταξιδιώτες για να μετακινηθούν εκτός νομού 

Στους δρόμους βρίσκεται από τις 5 το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. καθώς μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο «Έξοδος Πάσχα», για την αποφυγή των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

Κάποιοι βρήκαν απίστευτες δικαιολογίες για να φύγουν από την πόλη και να καταφέρουν να περάσουν «Πάσχα στο χωριό», ωστόσο οι σαρωτικοί έλεγχοι, υποχρεώνουν τους πολίτες, να έχουν το απαιτούμενο έγγραφο που να επιβεβαιώνει τον λόγο της μετακίνησής τους.

Οι αστυνομικοί τους σταματούν όλους, ιδιώτες και επαγγελματίες καθώς αρκετοί είναι και αυτοί που μετακινούνται για λόγους εργασίας.

Απίστευτες δικαιολογίες

Πολύ αυξημένη ήταν από νωρίς το πρωί η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, ενώ υπήρχαν και διάφορες ευφάνταστες δικαιολογίες, με τις οποίες οι οδηγοί θέλησαν να εξηγήσουν τον λόγο της μετακίνησής τους.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στα διόδια και συνομίλησε με τους ταξιδιώτες που βρέθηκαν στο σημείο. Οι λόγοι της μετακίνησης εκτός νομού ποικίλουν, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι σπεύδουν προς την Πελλοπόνησο για τα πλημμυρισμένα σπίτια τους ή συναγερμούς που χτυπάνε, ενώ άλλοι για να βρουν εργασία ή να αγοράσουν αυτοκίνητο.

Άλλος οδηγός ισχυρίστηκε ότι πάει να μαζέψει ελιές με τον ένστολο να είναι καλά πληροφορημένος και να του απαντά ότι η περίοδος συγκομιδής έχει λήξει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ακριβώς οι ίδιες δικαιολογίες λέγονται τόσο στα διόδια της Ελευσίνας, όσο και των Αφιδνών.

Οι έλεγχοι αναμένεται, μάλιστα, να ενισχυθούν από το απόγευμα οπότε θα μπει σε εφαρμογή σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο της αστυνομίας για να μην γίνει «Πάσχα στο χωριό».

Δείτε φωτογραφίες του Newsbomb.gr στην gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα: Σχέδιο της ΕΛΑΣ για τους «ανυπάκουους» – «Σφραγίζονται» διόδια, πιάνουν δουλειά τα drones

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *