Έρευνα της IDC για την Κυπριακή Αγορά Πληροφορικής 2021: Στις 7 Ιουλίου η παρουσίαση των αποτελεσμάτων

Πολύ θετικά είναι τα συμπεράσματα, το ίδιο και οι προοπτικές για τις κυπριακές επιχειρήσεις των ΤΠΕ από τα ευρήματα της Έρευνας για την Κυπριακή Αγορά Πληροφορικής 2021, που ετοίμασε ο κορυφαίος ερευνητικός οργανισμός  IDC για λογαριασμό του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS). Δεδομένου ότι οι ψηφιακές τεχνολογίες θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στην […]

The post Έρευνα της IDC για την Κυπριακή Αγορά Πληροφορικής 2021: Στις 7 Ιουλίου η παρουσίαση των αποτελεσμάτων appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

ceadcf81ceb5cf85cebdceb1 cf84ceb7cf82 idc ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd cebacf85cf80cf81ceb9ceb1cebaceae ceb1ceb3cebfcf81ceac cf80cebbceb7
cyprus computer society

Πολύ θετικά είναι τα συμπεράσματα, το ίδιο και οι προοπτικές για τις κυπριακές επιχειρήσεις των ΤΠΕ από τα ευρήματα της Έρευνας για την Κυπριακή Αγορά Πληροφορικής 2021, που ετοίμασε ο κορυφαίος ερευνητικός οργανισμός  IDC για λογαριασμό του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS). Δεδομένου ότι οι ψηφιακές τεχνολογίες θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στην επόμενη μέρα μετά την εποχή της πανδημίας, η Έρευνα επικεντρώθηκε στην πιο κάτω θεματολογία:

  • Οι επενδύσεις λύσεων πληροφορικής από τις Κυπριακές εταιρείες.
  • Οι επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19 στις επενδύσεις πληροφοριακών συστημάτων των εταιρειών.
  • Η ίδρυση του Υφυπουργείου Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και η επίδραση του στην οικονομία και στην κοινωνία γενικότερα.

Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της Έρευνας θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που προγραμμάτισε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής στις 7 Ιουλίου στο Lemon Park στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη Ερεύνα χρηματοδοτήθηκε από τον CCS στο πλαίσιο της δικής του συνεισφοράς προς την Κυπριακή Βιομηχανία της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών ως επίσης και προς τις Κυπριακές εταιρίες ευρύτερα, με απώτερο στόχο να συμβάλει θετικά στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *