Έριξε βιτριόλι στη γυναίκα του όταν εκείνη αρνήθηκε να τη βιάσουν ομαδικά οι φίλοι του

ceadcf81ceb9cebeceb5 ceb2ceb9cf84cf81ceb9cf8ccebbceb9 cf83cf84ceb7 ceb3cf85cebdceb1ceafcebaceb1 cf84cebfcf85 cf8ccf84ceb1cebd ceb5ceba

Ένας αθεράπευτος τζογαδόρος έχασε για άλλη μια φορά τη γυναίκα του στο στοίχημα, μόνο που τώρα εκείνη αρνήθηκε να τη βιάσουν ομαδικά οι φίλοι του.

Κι έτσι της έριξε βιτριόλι για την εκδικηθεί, σε άλλη μια σκοτεινή υπόθεση βιασμού που καταφτάνει από την Ινδία.

Ο 36χρονος άντρας έστειλε την 30χρονη σύζυγό του στους φίλους του για να ξεπληρώσει το χρέος, σύμφωνα με την αστυνομία της πολιτείας Μπιχάρ.

AP 20280524338495

Η αστυνομία δήλωσε μάλιστα πως έτσι ξεπλήρωνε τη χασούρα του από τον Οκτώβριο, κάτι που συνέβη αρκετές φορές. Όσες φορές αρνήθηκε, ο άντρας την έκλεισε στο σπίτι και την κακοποίησε σωματικά. Τώρα η τιμωρία ήταν το βιτριόλι.

Η αστυνομία τον χαρακτήρισε «αλκοολικό» και τον συνέλαβε. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στον Independent ότι «το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 10 χρόνια. Ο άντρας της ήταν τζογαδόρος και την έχασε σε ένα στοίχημα στα τέλη Οκτωβρίου. Μετά από αυτό, την έστελνε στους άλλους τζογαδόρους παρά τη θέλησή της και τη βίαζαν».

Σύμφωνα με τους Times of India, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από την τιμωρία της Κυριακής και να φτάσει στο σπίτι των γονιών της, που ζούνε σε άλλο χωριό.

Η γυναίκα βρίσκεται πια στο νοσοκομείο, όσο η αστυνομία ερευνά περαιτέρω ποιοι άλλοι εμπλέκονται στην ανατριχιαστική ιστορία.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *