Έρχεται το Ninja Gaiden Master Collection το καλοκαίρι με 4K γραφικά στα 60 fps

ceadcf81cf87ceb5cf84ceb1ceb9 cf84cebf ninja gaiden master collection cf84cebf cebaceb1cebbcebfcebaceb1ceafcf81ceb9 cebcceb5 4k ceb3cf81ceb1cf86
ninja gaiden master

Λίγες σειρές βρίσκονται στις κονσόλες μας από την παιδική μας ηλικία, ή ακόμα και πολλά χρόνια πριν γεννηθείτε, ανάλογα με το ηλικιακό group. Το Ninja Gaiden υπάρχει από το 1988, οπότε ακόμα και αν από κάποιο «θαύμα» δεν έχετε παίξει, σίγουρα το γνωρίζετε κατ’ όνομα. Αυτή τη μεγάλη επιτυχία θέλει να γιορτάσει η Koei Tecmo, και ετοιμάζει τη Master Collection. Θα περιλαμβάνει τα Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2, και Ninja Gaiden 3: Razer’s Edge, εννοείται μαζί με όλα όσα DLC έχουν κυκλοφορήσει για το καθένα.

[embedded content]

Όπως λέει και ο τίτλος, πρόκειται για remasters, με γραφικά σε ανάλυση 4K που θα τρέχουν με ρυθμό ανανέωσης 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, προσφέροντας λεπτομερή textures και ομαλό animation. Θα είναι διαθέσιμο σε PS4, PS5, Xbox One, όπως επίσης σε Switch και PC, στις 10 Ιουνίου. Οι προπαραγγελίες όμως έχουν ήδη ανοίξει για PS4 και Xbox One. Με 40 ευρώ προμηθεύεστε τη βασική έκδοση, ενώ με 50 ευρώ τη deluxe έκδοση, που περιλαμβάνει επιπλέον το soundtrack και ένα ψηφιακό art book.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *