Έρχονται μόνιμες προσλήψεις στον ΟΣΕ: Ποιες ειδικότητες αφορά

ceadcf81cf87cebfcebdcf84ceb1ceb9 cebccf8ccebdceb9cebcceb5cf82 cf80cf81cebfcf83cebbceaecf88ceb5ceb9cf82 cf83cf84cebfcebd cebfcf83ceb5
facebookose 0 0

ΑΣΕΠ: Την πρόσληψη νέου μόνιμου προσωπικού στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (Ο.Σ.Ε. Α.Ε.) προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών.

Οι προσλήψεις προσωπικού σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου αφορούν τις κάτωθι ειδικότητες:

  • ΔΕ Προσωπικού Ελιγμών Κλειδούχων, ΔΕ Σταθμαρχών, ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρονικών,
  • ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων και ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων ’Εργου

Οι προσλήψεις διενεργούνται από την εταιρεία του Ο.Σ.Ε. Α.Ε., βάσει σειράς προτεραιότητας και των κριτηρίων του άρθρου 29 του ν. 4765/2021 (Α’ 6) σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται.

Η προκήρυξη θα εκδοθεί από το Υπουργείο Μεταφορών, κατόπιν εισήγησης της εταιρείας του Ο.Σ.Ε. Α.Ε. και ύστερα από έγκριση του Α.Σ.Ε.Π., η οποία διαβιβάζεται εντός δέκα (10) ημερών από την ημέρα παραλαβής του αιτήματος του ενδιαφερόμενου φορέα.

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, μαζί τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως, με συστημένη επιστολή ηλεκτρονικά και ο φορέας τις αξιολογεί και συντάσσει προσωρινούς πίνακες κατάταξης, προσληπτέων και απορριπτέων μέσα έναν (1) μήνα από την πάροδο προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα προσληπτέων, προσλαμβάνονται από την εταιρεία Ο.Σ.Ε. Α.Ε. με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.