Έρχονται smartphones χωρίς θύρες το 2022

Ποιος να σας το έλεγε κάποτε ότι θα μπορείτε να φορτίζετε και μάλιστα με μεγάλη ευκολία το smartphone σας ασύρματα χωρίς καλώδιο; Σίγουρα αυτό έμοιαζε κάποτε σαν ένα απίθανο σενάριο πραγματικότητας αλλά ετοιμαστείτε για το μέλλον που είναι ακόμη πιο καινοτόμο και θα μας αναγκάσει να ξεχάσουμε πλέον την ύπαρξη καλωδίων μια και καλή! Συνήθεια σε πολλούς […]

The post Έρχονται smartphones χωρίς θύρες το 2022 appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

ceadcf81cf87cebfcebdcf84ceb1ceb9 smartphones cf87cf89cf81ceafcf82 ceb8cf8dcf81ceb5cf82 cf84cebf 2022
apo chronoy tha doyme smartphones choris thyres

Ποιος να σας το έλεγε κάποτε ότι θα μπορείτε να φορτίζετε και μάλιστα με μεγάλη ευκολία το smartphone σας ασύρματα χωρίς καλώδιο; Σίγουρα αυτό έμοιαζε κάποτε σαν ένα απίθανο σενάριο πραγματικότητας αλλά ετοιμαστείτε για το μέλλον που είναι ακόμη πιο καινοτόμο και θα μας αναγκάσει να ξεχάσουμε πλέον την ύπαρξη καλωδίων μια και καλή!

Συνήθεια σε πολλούς κατασκευαστές τώρα τελευταία έγινε η αφαίρεση καλωδίου φόρτισης και δεδομένων από την αρχική συσκευών πολλών συσκευών και τώρα εξετάζεται σοβαρά το πλάνο για την διάθεση smartphoneς χωρίς θύρες. Σύμφωνα με την Xiaomi, το επόμενο έτος θα υπάρχουν εμπορικές εκδόσεις smartphones χωρίς θύρα φόρτισης. Η εταιρεία πιστεύει ότι η έλλειψη τέτοιων συσκευών στην αγορά δεν είναι σε καμία περίπτωση συνέπεια της απόρριψης ενός τέτοιου βήματος εκ μέρους των χρηστών. Ο λόγος είναι ότι η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί και υπάρχουν παράπονα για την ταχύτητά της, οπότε οι χρήστες προτιμούν την παραδοσιακή φόρτιση καλωδίων. Επίσης, δεν πρέπει να διαγράφετε από την μνήμη σας το γεγονός ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ λίγοι δημόσιοι χώροι όπου είναι δυνατή η ασύρματη φόρτιση ενός smartphone.

Όμως, καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, οι κατασκευαστές θα είναι όλο και πιο επίμονοι στην προσφορά συσκευών που την υποστηρίζουν και η Xiaomi προβλέπει ότι τα gadget που μπορούν να φορτιστούν ασύρματα θα γίνουν κοινά.

[via]

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *