Έσκασε μύτη calculator στο eshop του Nintendo Switch στην τιμή των 9€

ceadcf83cebaceb1cf83ceb5 cebccf8dcf84ceb7 calculator cf83cf84cebf eshop cf84cebfcf85 nintendo switch cf83cf84ceb7cebd cf84ceb9cebcceae cf84cf89

Το eshop του Switch είναι σίγουρα η πιο συγκροτημένη online πλατφόρμα στην ιστορία της Nintendo, περιλαμβάνοντας πλέον όχι μόνο παιχνίδια αλλά και διάφορες εκπαιδευτικές εφαρμογές, πάντα κατάλληλες για παιδιά. Μία από αυτές είναι και ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι, με τη χαρακτηριστική ονομασία Calculator. Μέχρι εδώ όλα καλά, αφού τα παιδιά θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Switch και ως μαθητικό εργαλείο. Το θέμα είναι ότι αυτή η εφαρμογή, που διατίθεται πλέον δωρεάν σε όλα τα κινητά και τους υπολογιστές, τιμολογείται στα 9 ευρώ!

switch calc

Να διευκρινίσουμε εδώ ότι έχει αναπτυχθεί από τρίτο developer, και όχι από τη Nintendo. Ο οποίος είναι άξιο απορίας πως ακριβώς ελπίζει να πλουτίσει πουλώντας ένα calculator app για 9 ευρώ! Κατανοητό ότι οι γονείς διστάζουν να δώσουν σε παιδιά μικρής ηλικίας laptop ή smartphone, αλλά ένα απλό κομπιουτεράκι του εμπορίου κοστίζει μόλις 1 ευρώ, ενώ τα επιστημονικά ξεκινούν από 3 ευρώ. Ίσως ο συγκεκριμένος developer, εκτός από προγραμματισμό θα έπρεπε να μάθει και λίγη… κοινή λογική.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *