Έστησαν τον Άρη στον τοίχο! – «Προσπάθεια υπονόμευσης, τέθηκε στο περιθώριο»

ceadcf83cf84ceb7cf83ceb1cebd cf84cebfcebd ceaccf81ceb7 cf83cf84cebfcebd cf84cebfceafcf87cebf cf80cf81cebfcf83cf80ceacceb8ceb5ceb9
facebook1775837

Η απόφαση του Άρη να καταψηφίσει τη συμφωνία της Basket League με την ΕΡΤ, έφερε απέναντι του τις άλλες 11 ομάδες, οι οποίες εξέδωσαν και κοινή ανακοίνωση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφάσισε την… τελευταία ώρα να διαφοροποιήσει τη στάση της, όσον αφορά στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τη συμφωνία με την ΕΡΤ.

Η συγκεκριμένη κίνηση του προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των άλλων 11 ομάδων, οι οποίες προχώρησαν σε κοινή τοποθέτηση, κάνοντας λόγω για «προσπάθεια υπονόμευσης της συμφωνίας» από τους «κίτρινους».

Αναλυτικά…

«Τους τελευταίους μήνες γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να επιτευχθεί, μετά από πολλά χρόνια, συμφωνία μεταξύ των μελών του ΕΣΑΚΕ για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και την παραχώρηση τους έναντι εύλογου αντιτίμου στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Σε αυτό το διάστημα έγιναν αμέτρητες συναντήσεις και αντίστοιχες συζητήσεις και σχεδόν όλες οι ομάδες προέβησαν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ.

Την τελευταία πραγματικά στιγμή, με ορατό τον κίνδυνο να τιναχτούν όλα στον αέρα και χωρίς προηγουμένως να έχει θέσει το οποιοδήποτε ζήτημα, η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, για αδιευκρίνιστους λόγους, επέλεξε να καταψηφίσει την συμφωνία και μάλιστα με προσβλητικό έναντι των συνομιλητών της τρόπο.

Η απόφαση αυτή του Άρη δεν στάθηκε τελικά ικανή να υπονομεύσει την συμφωνία και την αλλαγή σελίδας στο Ελληνικό μπάσκετ. Οι υπόλοιπες ομάδες ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης της συμφωνίας θέτοντας έτσι την ομάδα του Άρη στο περιθώριο, στο οποίο η ίδια επιδίωξε να μείνει.

ΚΑΕ ΑΕΚ

ΚΑΕ Ηρακλής

ΚΑΕ Ιωνικός

KAE Κολοσσός

KAE Λάρισα

KAE Λαύριο

KAE Παναθηναϊκός

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΚΑΕ Περιστέρι

ΚΑΕ Προμηθέας

ΚΑΕ Χαρίλαος Τρικούπης».

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *