Έτσι συνελήφθη ο Μπρους Σπρίνγκστιν – Το σφηνάκι τεκίλα που τον έκαψε

ceadcf84cf83ceb9 cf83cf85cebdceb5cebbceaecf86ceb8ceb7 cebf cebccf80cf81cebfcf85cf82 cf83cf80cf81ceafcebdceb3cebacf83cf84ceb9cebd
brucespringsteen 2 scaled

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι το «αφεντικό» της ροκ, ο Μπρους Σπρίνγκστιν συνελήφθη τον περασμένο Νοέμβριο όταν σταμάτησε με την μηχανή του για να βγάλει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του. 

Πως έγιναν όμως όλα; Σύμφωνα με την New York Post, ο Σπρίνγκστιν οδηγούσε την μηχανή του στο Σάντι Χουκ του Νιού Τζέρσεϊ όταν σταμάτησε στην άκρη του δρόμου να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους. 

Click4More Συνελήφθη ο Μπρους Σπρίνγκστιν

Τότε, ένας από αυτούς τον κέρασε ένα σφηνάκι τεκίλα αλλά απέναντι ήταν ένα περιπολικό με αστυνομικούς που είδαν όλο το σκηνικό. 

Ο 71χρονος ρόκερ, ήπιε το σφηνάκι και έβαλε μπρος την μηχανή του για να συνεχίσει την πορεία του αλλά οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Έτσι, συνελήφθη, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απρόσεκτη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Βέβαια, το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,2 ενώ το όριο στο Νιού Τζέρσεϊ είναι 0,8 δηλαδή ήταν πιο κάτω από το όριο.

ΠΗΓΗ