Έφηβος βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη φορώντας μόνο το εσώρουχό του

ceadcf86ceb7ceb2cebfcf82 ceb2cf81ceadceb8ceb7cebaceb5 cebcceadcf83ceb1 cf83ceb5 cebaceb1cf84ceb1cf88cf8dcebacf84ceb7 cf86cebfcf81cf8e
shutterstock1168349878

Ο 15χρονος Jose Eduardo Alves Goncalves Rosa είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες από το Campo Grande στη Βραζιλία και ο αδερφός του ανησυχούσε πολύ.

Η αναζητήσή του όμως έκλεισε με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο 20χρονος ξάδερφός του Carlos τον βρήκε στο σπίτι της γιαγιάς τους μέσα σε έναν καταψύκτη, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

«Ήταν πολύ παράξενο, έλειπε καιρό. Όσους είχα πάρει τηλέφωνο κανείς δεν ήξερε τίποτα. Ήταν ένα παιδί χωρίς εχθρούς» λέει σοκαρισμένος ο αδερφός του Leonardo.

Όταν ο ξάδερφός του πήγε στο σπίτι της γιαγιάς η ηλικιωμένη έλειπε και το σπίτι ήταν κλειδωμένο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πηδήξει τον φράχτη. Στην αυλή βρήκε τον καταψύκτη, εκτός πρίζας και κηλίδες αίματος γύρω γύρω. Μέσα ήταν ο άτυχος Jose.

Στον κήπο υπήρχαν καρέκλες τοποθετημένες σε κύκλο, που δείχνουν ότι ο νεαρός πριν βρει τραγικό θάνατο ήταν μαζί με φίλους καθώς και ένα λάστιχο που είχε χρησιμοποιηθεί για να καθαριστεί ο χώρος από τα αίματα. Βρέθηκαν επίσης ξεριζωμένα φυτά, σύμφωνα με την Sun, που αποδεικνύουν ότι όσοι ήταν στο σπίτι είχαν πηδήξει από το φράχτη για να μπουν μέσα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: