Έχασε τσάντα με κοκαΐνη 40.000 ευρώ και τηλεφώνησε πανικόβλητος στην… αστυνομία

ceadcf87ceb1cf83ceb5 cf84cf83ceaccebdcf84ceb1 cebcceb5 cebacebfcebaceb1ce90cebdceb7 40 000 ceb5cf85cf81cf8e cebaceb1ceb9 cf84ceb7cebbceb5
shutterstock1258677196

Ο 20χρονος Darren Barnwell ταξίδευε με τρένο από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας στο Cork στις 16 Αυγούστου 2018 μεταφέροντας ένα μεγάλο πακέτο κοκαΐνης, αξίας 40.000 ευρώ.

Όταν κατέβηκε όμως από το τρένο φτάνοντας στον προορισμό του, συνειδητοποίησε ότι δεν το είχε πια μαζί του.

Όπως δήλωσε στο δικαστήριο προσφάτως, πανικοβλήθηκε και έκανε ό,τι και κάθε νομοταγής πολίτης: τηλεφώνησε στην αστυνομία για να αναφέρει την εξαφάνιση του πακέτου!

Μετά προσπάθησε να ανέβει και πάλι στο τρένο, αλλά οι φρουροί του σιδηροδρομικού σταθμού δεν τον άφησαν. Στη δίκη του ακούστηκε πως ο νεαρός έγινε έξαλλος, όπως επιβεβαίωσε ο αστυνομικός Kieran O’Sullivan.

Ο Barnwell δεν είχε ξεχάσει τελικά το ύποπτο πακέτο του στο τρένο, αλλά σε κατάστημα της πόλης. Οι υπάλληλοι του οποίου, όταν συνειδητοποίησαν τι περιείχε, τηλεφώνησαν επίσης στις αρχές.

Ο νεαρός θυμήθηκε εντωμεταξύ τη βόλτα του στο κατάστημα και εκεί ακριβώς τον βρήκε η αστυνομία, να ωρύεται πανικόβλητος στην εξώπορτα.

Δήλωσε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών και ο δικαστής Sean O’Donnabhain χαρακτήρισε την υπόθεσή του «ασυνήθιστο έγκλημα».

Τον καταδίκασε τελικά σε 4 χρόνια φυλάκισης με αναστολή: «Είμαι δικαιολογημένος να του επιβάλω ποινή με πλήρη αναστολή», είπε ο δικαστής, «είναι εκπληκτικό πως δεν έχει προηγούμενες καταδίκες και δεν έχει απασχολήσει έκτοτε τις αρχές»…

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *