Έχει ξοδέψει για εμφύτευση μαλλιών πάνω από 44.000 ευρώ στη ζωή του και έχει κάτι να πει

ceadcf87ceb5ceb9 cebecebfceb4ceadcf88ceb5ceb9 ceb3ceb9ceb1 ceb5cebccf86cf8dcf84ceb5cf85cf83ceb7 cebcceb1cebbcebbceb9cf8ecebd cf80ceac
0ik0 p

Έχει περάσει από όλα τα στάδια και έχει δυστυχήσει να δει ακόμα και αποτυχημένες επεμβάσεις στο κεφάλι του.

Συνέχισε όμως και λέει πως θα το ξανακάνει αν χρειαστεί. Τα πλούσια μαλλιά είναι «η καλύτερη «επένδυση στην αυτοπεποίθησή» του και έξοδα δεν λογαριάζει εδώ.

Αυτά είπε ο 44χρονος Βρετανός Spencer Stevenson στην εκπομπή της αγγλικής τηλεόρασης «This Morning», αποκαλύπτοντας την ιστορία του.

Άρχισε να χάνει τα μαλλιά του από την τρυφερή ηλικία των 21 ετών και έχει υποβληθεί σε 13 επεμβάσεις εμφύτευσης τα τελευταία 13 χρόνια. Σήμερα έχει βέβαια ένα κεφάλι γεμάτο τρίχες.

Πολλές τεχνικές δεν πήγαν όμως καλά και του άφησαν το τριχωτό της κεφαλής σε κακά χάλια. Κι έτσι αναγκαζόταν να προβαίνει σε επανορθωτικές επεμβάσεις, μπαίνοντας τελικά σε έναν κυκεώνα που θα τον ξαλάφρωνε από 40.000 λίρες (44.700 ευρώ).

Με την αυτοπεποίθηση του στα ουράνια πια, εμφανίστηκε στο πρωινό μαγκαζίνο για να πει ότι η μεταμόσχευση μαλλιών τού επέτρεψε «να ζω τη ζωή μου χωρίς να τρώγομαι με την απώλεια μαλλιών».

Και κατέφυγε μάλιστα εκεί ως τελευταίο μέτρο, έχοντας δοκιμάσει τα πάντα, «περούκες, αλοιφές, όλες τις λοσιόν και τις θεραπείες, αλλά η απώλεια μαλλιών συνεχιζόταν. Με επηρέασε πολύ συναισθηματικά».

[embedded content]

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *