«Έχω Έρωτα Μαζί Σου»: Ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφορεί νέο τραγούδι

ceadcf87cf89 ceadcf81cf89cf84ceb1 cebcceb1ceb6ceaf cf83cebfcf85 cebf cebdceafcebacebfcf82 cebcceb1cebacf81cf8ccf80cebfcf85
nikos makropoulos exo erota mazi sou video 031

Ακούστε το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου.

Ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Έχω Έρωτα Μαζί Σου».

Η μοναδική φωνή του λαϊκού ερμηνευτή μαγεύει σε ακόμα μία κυκλοφορία που έρχεται για να προστεθεί στη λίστα με τις ερωτικές επιτυχίες του Νίκου Μακρόπουλου που έχουν αγαπηθεί.

Τη μουσική και τους στίχους στο νέο το νέο τραγούδι του αγαπημένου καλλιτέχνη υπογράφει ο Βασίλης Δήμας.

«Έχω έρωτα μαζί σου μεγάλο, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο, μέρα νύχτα είσαι μόνιμη σκέψη και μυαλό και καρδιά τα ‘χεις κλέψει…», τραγουδά ο Νίκος Μακρόπουλος στη νέα μουσική πρότασή του.

Η οπτικοποίηση του νέου τραγουδιού του Νίκου Μακρόπουλου πραγματοποιήθηκε με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Σπύρου Πώρου στην Πάφο της Κύπρου και το τελικό αποτέλεσμα φέρνει στις οθόνες μας όμορφες εικόνες.

Το μουσικό βίντεο για το «Έχω Έρωτα Μαζί Σου» εμφανίστηκε αμέσως στις τάσεις στο YouTube στην Ελλάδα και κέντρισε πολύ γρήγορα την προσοχή των ακροατών και των χρηστών του διαδικτύου.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Νίκος Μακρόπουλος συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις εμφανίσεις του μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη στη νυχτερινή Αθήνα και στο κέντρο διασκέδασης «Βοτανικός».

Το «Έχω Έρωτα Μαζί Σου» κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

[embedded content]

ΠΗΓΗ