Ίαν ΜακΚέλεν: Η πανδημία μου στέρησε τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου

ceafceb1cebd cebcceb1cebacebaceadcebbceb5cebd ceb7 cf80ceb1cebdceb4ceb7cebcceafceb1 cebccebfcf85 cf83cf84ceadcf81ceb7cf83ceb5 cf84ceb1
mccellen

Τα τελευταία του χρόνια καριέρας στοίχισε στον Ίαν ΜακΚέλεν η πανδημίας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος στην Daily Telegraph.

Καθώς τα θέατρα εκτιμάται ότι θα ανοίξουν ξανά τους επόμενους μήνες στη Μεγάλη Βρετανία, ο 82χρονος ηθοποιός επιστρέφει στην σκηνή με την παράσταση «Άμλετ», μία προσαρμογή του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Ο αγαπημένος «Γκάνταλφ» και «Μαγκνίτο» τόνισε ότι «οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ηθοποιοί έχουν ιδιαιτέρως πληγεί από την πανδημία. Αυτό το έτος ήταν πολύ δύσκολο. Το ίδιο θα έλεγαν και οι συνάδελφοί ηθοποιοί, Μάγκι Σμιθ και Τζούντι Ντεντς . Η σκέψη της μη εργασίας είναι τρομακτική» και συνέχισε: «επειδή πλησιάζουμε προς το τέλος της ζωής μας η στέρηση της δουλειάς είναι πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς».

Ο Ίαν ΜακΚέλεν έλαβε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και δήλωσε ότι νιώθει «ευφορία», αλλά και «τυχερός».

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, στη Μεγάλη Βρετανία, τα θέατρα ενδέχεται ν’ ανοίξουν, με αυστηρά μέτρα και κοινωνικές αποστάσεις, από τις 17 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ