Αγγελική: To δίλημμα και η απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της

ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceb9cebaceae to ceb4ceafcebbceb7cebccebcceb1 cebaceb1ceb9 ceb7 ceb1cf80cf8ccf86ceb1cf83ceb7 cf80cebfcf85 ceb8ceb1

Η απόφαση της Αγγελικής και του Μιχάλη να ανακοινώσουν σε όλους πως είναι επίσημα ζευγάρι φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Αργυρού.

Μάλιστα, ο Νικόλας και ο Δημήτρης ζητούν την άμεση απόλυση του Μιχάλη. Η Αγγελική μαθαίνει την επιθυ­μία τους και αμέσως ενημερώνει τον αγαπημένο της προκειμένου να βρουν μία λύση. Ωστόσο, η αντίδραση του Μιχάλη την αιφνιδιάζει. Της προτείνει να τα αφήσουν όλα πίσω τους, να φύγουν από τη φάρμα μαζί και να ξεκινήσουν μία νέα ζωή μακριά από όλα όσα τους πληγώνουν και φέρ­νουν σε εκείνη άσχημες αναμνήσεις. Οι εξελίξεις, όμως, θα τους προλάβουν.

Στο κτήμα της οικογέ­νειας πραγματοποιείται ένα μεγάλο πάρτι. Σε αυτό ο Νικόλας χάνει τον έλεγχο και πίνει πολύ ακόμη μία φορά. Ο νεαρός δεν είναι καλά και ζητάει την Αγγελική. Όταν εκείνη πηγαίνει εκεί, ύστερα από τηλεφώ­νημα του Αποστόλη, ο Νικόλας προβαίνει σε μια ανα­πάντεχη αποκάλυψη. Με μισόλογα της αποκαλύπτει πως ο ίδιος, ο Παύλος και ο Δημήτρης έκαναν στο παρελθόν κάτι πολύ άσχημο σε ένα κορίτσι.

Η Αγγελική αντιλαμβάνεται πως μιλάει για τον βιασμό της και σοκάρεται. Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη έρχε­ται όταν ο Νικόλας της εξομολογείται πως ο Στέφανος δεν γνωρίζει τί­ποτα για αυτό το περιστατικό. Τότε η Αγγελική ξαφνιάζεται, καθώς διαπιστώνει πως ο Στέφανος δεν ήταν ένας από τους τέσσερις άντρες που τη βίασαν εκείνο το μοιραίο βράδυ. Όλα ανατρέπονται ακόμη μία φορά, κα­θώς η Αγγελική συνειδητοποιεί πως άδικα τον άφησε να καταστραφεί οικονομικά.

aggeliki6
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
aggeliki5

ΠΗΓΗ