Αδέρφια Παϊτέρη: «Ο μπαμπάς είναι απέναντί μας, μπορεί να είσαι καλός άνθρωπος αλλά να μην κάνεις για πατέρας»

ceb1ceb4ceadcf81cf86ceb9ceb1 cf80ceb1cf8acf84ceadcf81ceb7 cebf cebccf80ceb1cebccf80ceaccf82 ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceb1cf80ceadcebd

Oι δυο γιοι του τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη, Θάνος και Άλεξ μίλησαν στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Pop Up. Τα δυο αδέλφια δεν έκρυψαν την πικρία τους για την στάση που έχει κρατήσει ο πατέρας τους απέναντί τους καθώς αντί να τους βοηθήσει στην καριέρα τους εκείνος, υποστηρίζουν, πως τους έβαζε εμπόδια.

«Σήμερα μιλάμε που και που με τον πατέρα μας. Δεν είμαστε πολύ έτσι όπως ήμασταν παλιά. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δεν είναι ότι έχει γίνει κάτι απλά ο καθένας παίρνει την πορεία του και χαράζει τη ζωή του» είπαν τα δυο αδέρφια και συνέχισαν:

«Ίσως είμαστε τα μόνα παιδιά γνωστού τραγουδιστή που δεν έχουν βοηθηθεί καθόλου από τον μπαμπά τους. Καθόλου… Μετά από τόσα χρόνια, εδώ και πέντε χρόνια που μας ξέρει ο κόσμος, ποτέ δεν θα διαβάλλω τον πατέρα μου λέγοντας κάτι κακό.

Σεβόμαστε την καλλιτεχνική του πορεία, είναι φωνάρα ο άνθρωπος απλά κανείς δεν κάνει για όλα. Μπορεί να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής, πολύ καλός άνθρωπος αλλά να μην κάνεις για πατέρας. Υπήρχαν σκηνικά που ερχόντουσαν άνθρωποι να μας ζητήσουν για δουλειά και ο πατέρας μας δεν μας το έλεγε».

Δείτε το βίντεο:

Αδέλφια Παϊτέρη: «Αισθανόμαστε ότι ο μπαμπάς μας είναι απέναντι μας αντί δίπλα μας»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ADERFIAPAITERI

ΠΗΓΗ