Αδιανότητο: Έδεσε μπαλόνια με ήλιο στον σκύλο του για να πετάξει (video)

ceb1ceb4ceb9ceb1cebdcf8ccf84ceb7cf84cebf ceadceb4ceb5cf83ceb5 cebccf80ceb1cebbcf8ccebdceb9ceb1 cebcceb5 ceaecebbceb9cebf cf83cf84cebf
facebookDOG

Το μικρό σκυλί μέσα σε δευτερόλεπτα βρέθηκε στον αέρα!

Ένας Ινδός YouTuber με το όνομα Γκουαράβ συνελήφθη από τις Αρχές, καθώς έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του σκύλου του για τις ανάγκες ενός βίντεο, που ήθελε να τραβήξει για το κανάλι του.

Ο 31χρονος από το Νέο Δελχί έδεσε τον σκύλο του, Ντόλαρ, ράτσας Πομεράνιαν, με μπαλόνια γεμάτα ήλιο, προκειμένου να τον κάνει να «πετάξει» και να συγκεντρώσει views. Ο σκύλος άρχισε να αιωρείται, όπως φαίνεται και στο βίντεο, καθώς τα μπαλόνια κατάφεραν να σηκώσουν το ελαφρύ του βάρος.

Όταν ανέβηκε ψηλότερα, μία γυναίκα, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο μπαλκόνι της και παρακολουθούσε το θέαμα, έπιασε ευτυχώς το σκυλάκι και το έσωσε.

Ο νεαρός άνδρας αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες αυτή τη στιγμή, σύμφωνες με τους νόμους για την προστασία των ζώων. Ένας από τους μεγαλύτερους φιλοζωικούς οργανισμούς του Νέου Δελχί, το People for Animals ήταν που κατέθεσε την πρώτη μήνυση εναντίον του, αφού κυκλοφόρησε το βίντεο.


ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *