ΑΕΚ: Απασφάλισε ο Χιμένεθ – Το άδειασμα για το σχεδιασμό

ceb1ceb5ceba ceb1cf80ceb1cf83cf86ceaccebbceb9cf83ceb5 cebf cf87ceb9cebcceadcebdceb5ceb8 cf84cebf ceacceb4ceb5ceb9ceb1cf83cebcceb1
facebookaek

ΑΕΚ: Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη, ενώ εξέφρασε και τη διαφωνία του για τον σχεδιασμό που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της «Ένωσης» στο Novasports…

Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε: «Οπως έχω πει πάντα όταν κερδίζει αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση, γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας πάρα πολλά πράγματα για να διορθώσουμε, δουλεύουμε πάντα σε αυτό. Και όσον αφορά τον επόμενο αγώνα παίζουμε απέναντι σε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο, μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό που έχουμε μπροστά μας δεν σταματάει, είναι μία συνεχής διαδικασία, οπότε τελειώνει το ένα παιχνίδι και αμέσως ξεκινάει το επόμενο».

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός μιλώντας για τα τρία αριστερά μπακ, αλλά και τις πολλές επιλογές που έχει σε κάθε θέση ανέφερε: «Είναι εύκολο να βγάλεις ενδεκάδα όταν έχεις έναν παίκτη για κάθε ενδεκάδα, αλλά προτιμώ να έχω πολλά «προβλήματα» για να αποφασίσω, αυτό σημαίνει πως έχω διαθέσιμους πολλούς ποδοσφαιριστές. Το χρέος ενός ποδοσφαιριστή που είναι το πλέον σημαντικό δεν είναι να κάνει μία ενδεκάδα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μπορεί να διαχειριστεί τα αποδυτήρια και όταν έχουμε τόσα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να ανταποκριθούν γιατί εγώ είμαι απαιτητικός απέναντι τους αν δεν είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα τότε αρχίζουν να κουράζονται και αυτό είναι ανησυχητικό. Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε και γι’ αυτό πρέπει να ρισκάρουμε με τ’ ότι μπορεί να χάσουμε κάποιους παίκτες στη διαδρομή».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

ΠΗΓΗ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: