Αεροσυνοδός επιτέθηκε σε γονείς επειδή η δύο ετών κόρη τους δεν φορούσε μάσκα

ceb1ceb5cf81cebfcf83cf85cebdcebfceb4cf8ccf82 ceb5cf80ceb9cf84ceadceb8ceb7cebaceb5 cf83ceb5 ceb3cebfcebdceb5ceafcf82 ceb5cf80ceb5ceb9
54926 spirit airlines mask 044

Το βίντεο δείχνει μια αεροσυνοδό που να διαπληκτίζεται με μια τριμελή οικογένεια, επειδή το κοριτσάκι τους δεν φορούσε μάσκα. Οι γονείς διαμαρτύρονται έντονα αφού το παιδί είναι μόλις δύο ετών, ενώ η αεροσυνοδός απειλεί να καλέσει την αστυνομία μετά την προσγείωση.

Το βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων προς την αεροπορική εταιρεία με της οποίας το αεροπλάνο ταξίδεψε η οικογένεια και όχι αδικαιολόγητα.

Η Spirit Airlines από τη μεριά της ισχυρίζεται πως το βίντεο δείχνει μόνο ένα απόσπασμα του περιστατικό διαστρευλώνοντας την αλήθεια. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο διαπληκτισμός ξεκίνησε λίγο νωρίτερα όταν η αεροσυνοδός ζήτησε δύο φορές από τους γονείς να φορέσουν μάσκα. Η άρνησή τους να υπακούσουν στους κανονισμούς, προκάλεσε την ένταση ανάμεσα σε αεροσυνοδό και επιβάτες.

Ωστόσο, το βίντεο δείχνει καθαρά πως στόχος της αεροσυνοδού δεν ήταν το ζευγάρι, αλλά το δίχρονο κοριτσάκι που, όλη αυτή την ώρα, έτρωγε αμέριμνο το γιαούρτι του.

Πηγή : mama365.gr

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *