Αισιόδοξοι οι CFOs των ΤΠΕ για την μετά COVID εποχή

Σύμφωνα με έρευνα της Deloitte σχεδόν 8 στους 10 CFOs (74% για την ακρίβεια) εταιρειών ΤΠΕ, θεωρούν ότι οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται, ήδη, σε φάση ανάπτυξης. Αντίστοιχα υψηλά ποσοστά αισιοδοξίας για τις επιχειρήσεις τους, τρέφουν επίσης οι οικονομικοί διευθυντές του κλάδου των βιοεπιστημών και της υγείας (81%), όπως και αυτοί του κλάδου των επαγγελματικών υπηρεσιών […]

The post Αισιόδοξοι οι CFOs των ΤΠΕ για την μετά COVID εποχή appeared first on Digital Life!.

ΠΗΓΗ

ceb1ceb9cf83ceb9cf8cceb4cebfcebecebfceb9 cebfceb9 cfos cf84cf89cebd cf84cf80ceb5 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd cebcceb5cf84ceac covid ceb5cf80

Σύμφωνα με έρευνα της Deloitte σχεδόν 8 στους 10 CFOs (74% για την ακρίβεια) εταιρειών ΤΠΕ, θεωρούν ότι οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται, ήδη, σε φάση ανάπτυξης. Αντίστοιχα υψηλά ποσοστά αισιοδοξίας για τις επιχειρήσεις τους, τρέφουν επίσης οι οικονομικοί διευθυντές του κλάδου των βιοεπιστημών και της υγείας (81%), όπως και αυτοί του κλάδου των επαγγελματικών υπηρεσιών (76%).

CFO deloitte1

Εξίσου αισιόδοξοι δηλώνουν και οι CFOs των εταιρειών λιανικού εμπορίου οι οποίοι επιβεβαιώνουν την ανοδική πορεία που ακολουθεί ο κλάδος τους, με ποσοστό 66% εξ αυτών να αναφέρει ότι βρίσκονται σε φάση ανάκαμψης. Αντίθετα, ένας στους δύο CFOs από τους κλάδους του τουρισμού και των ταξιδιών δηλώνει ότι οι εταιρείες τους εξακολουθούν να ανησυχούν για την διασφάλιση της βιωσιμότητας τους.

«Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις ότι πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες έχουν γυρίσει σελίδα και είναι πλήρως εστιασμένες στην επόμενη ημέρα. Δύο στους τρεις CFOs στην Ευρώπη αναφέρουν ότι ήδη προετοιμάζονται για τη διαμόρφωση του μετά την πανδημία επιχειρηματικού τοπίου, μια φάση που την χαρακτηρίζουν ως “φάση ευημερίας”. Μόνο το 14% αισθάνεται ότι είναι ακόμα σε “φάση επιβίωσης”», αναφέρει η έρευνα Deloitte European CFO Survey Spring 2021.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *