Ακόμα πιο αυστηρό το World of Warcraft κατά μηνυμάτων με προσβλητική γλώσσα

ceb1cebacf8ccebcceb1 cf80ceb9cebf ceb1cf85cf83cf84ceb7cf81cf8c cf84cebf world of warcraft cebaceb1cf84ceac cebcceb7cebdcf85cebcceaccf84cf89

Τα online games αποτελούν πρόσφορο έδαφος για κοινωνικότητα, αλλά δυστυχώς και για πολύ trolling. Το World of Warcraft φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες gaming κοινότητες, και έτσι η Blizzard πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα ώστε η εμπειρία των gamers να μην χαλάει από τις χαζομάρες των trolls. Πλέον λοιπόν το σύστημα ανιχνεύει αυτόματα το περιεχόμενο των μηνυμάτων που ανταλλάσσουν οι χρήστες μεταξύ τους, μέσα στο παιχνίδι.

wow slur

Εκτός από τις γνωστές προσβλητικές λέξεις που όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να αποφεύγουμε, όπως βρισιές, από τώρα στη «μαύρη λίστα» έχουν μπει περισσότερες κατηγορίες προσβολών. Αυτές περιλαμβάνουν σχόλια που μειώνουν τον άλλο, ρατσιστικές εκφράσεις, κτλ. Μάλιστα το σύστημα ανιχνεύει τις απαγορευμένες φράσεις σε επίπεδο server και δεν προειδοποιεί απλά, ή τα μαρκάρει, αλλά αποτρέπει εντελώς την αποστολή μηνυμάτων με τέτοιο περιεχόμενο. Φυσικά αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Battle.net chat, που αποτελεί συμβατική υπηρεσία messenger.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *