Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της Ζωής Λάσκαρη και η αφοσίωσή της

ceb1cebbceadcebeceb1cebdceb4cf81cebfcf82 cebbcf85cebacebfcf85cf81ceadceb6cebfcf82 cebccebfcf85 cebbceb5ceafcf80ceb5ceb9 ceb7 cebbceb1
ujrtuj

Για το επάγγελμα του δικηγόρου, τον χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη, την εγγονή του Ζένια Μπονάτσου και τη μεγάλη του αγάπη, Ζωή Λάσκαρη, μίλησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην κάμερα της εκπομπής «Love it» το πρωί της Τετάρτης.

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα και πριν από μερικά χρόνια. Και κερδίζεις υποθέσεις και χάνεις. Στη ζωή μου έχω κερδίσει μεγάλες δικές και έχω χάσει επίσης. Θα μου άρεσε εάν κάποιο παιδί μου να συνεχίσει τη δικηγορία, θα ήταν κοντά μου τώρα. Θα συνεργαζόμασταν» ανέφερε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Για την κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είπε: «Η Μαρία Ελένη σε κάποια φάση της ζωής της ξεκίνησε να μπει στο χώρο αυτό, αλλά το εγκατέλειψε γιατί δεν της άρεσε».

Σχολιάζοντας τις δύσκολες συνθήκες που έχει φέρει μαζί του κορονοϊός είπε: «Είναι μια εποχή απομόνωσης και θλίψης».

Για τη μεγάλη αγάπη της ζωής του, Ζωή Λάσκαρη ανέφερε: « Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια, είναι μια μεγάλη περίοδος. Συνεπώς, η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η αφοσίωσή της».

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παρακολουθεί όμως και το «J2Us»: «Βλέπω το J2US γιατί είναι ο φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης, αλλά και γιατί συμμετέχει και η εγγονή μου, η Ζένια. Η Ζένια αγαπάει αυτό που κάνει, κάθε φορά είναι και καλύτερη. Την αγαπώ πάρα πολύ κι έχουμε μια θαυμάσια σχέση».

Ο ποινικολόγος όμως επιβεβαίωσε όμως και τον χωρισμό του από τη Νατάσα Καλογρίδη: «Με τη Νατάσα Καλογρίδη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία μέχρι πρόσφατα, αλλά έχω καιρό να τη δω. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό».

Πώς θα περάσει όμως την περίοδο των Χριστουγέννων; «Δεν με ενθουσίαζε ποτέ η περίοδος των εορτών. Με τη Ζωή πάντα περνούσαμε ήρεμα Χριστούγεννα, ποτέ κοσμικά. Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή ήταν η παρουσία της».

[embedded content]

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *