Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν

ceb1cebbceadcebeceb1cebdceb4cf81cebfcf82 cebccf80cebfcf85cf81ceb4cebfcf8dcebcceb7cf82 cebccf8ccebdcebf ceb1cebd cebcceb1ceb8ceb5cf85

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ: «Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες».

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν από τους πρώτους που τάχθηκε υπέρ των συναδέλφων του ηθοποιών που έκαναν τις πρώτες καταγγελίες για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι από τους ηθοποιούς που σχεδόν καθημερινά τοποθετείται δημόσια, με αφορμή τις δεκάδες καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Άλλωστε, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα για λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, η σύζυγός του Λένα Δροσάκη ήταν μία από τις ηθοποιούς που κατήγγειλαν διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια νέα ανάρτηση στα Instagram Stories του: 

«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες.

Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

bourdoumis2

bourdoumis2 ΠΗΓΗ