Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Όταν έκανα δύο γάμους, τους συζύγους μου τους έβλεπα σαν πρίγκιπες

ceb1cebbceb5cebeceaccebdceb4cf81ceb1 cf80ceb1cebbceb1ceb9cebfcebbcf8cceb3cebfcf85 cf8ccf84ceb1cebd ceadcebaceb1cebdceb1 ceb4cf8dcebf
alexandra palaiologou

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη η αγαπημένη ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μίλησε, εκτός των άλλων, και για το λόγο που δεν έκανε οικογένεια, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της που την έχει σημαδέψει.

«Το κανονικό μου επίθετο είναι Παπαδοπούλου, το Παλαιολόγου είναι το πατρικό της γιαγιάς μου. Δεν έχει κάτι κακό το Παπαδόπουλος, απλά είμαστε πολλοί. Στη δουλειά μου είμαι δυναμική, αλλά έχω κι ένα ρομαντικό κομμάτι μέσα μου που περίμενε πάντα τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο.

«Στο κομμάτι της δουλειάς μου είμαι δυναμική, αλλά έχω ένα ρομαντικό κομμάτι μέσα μου που περίμενε πάντα τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο. Όταν έκανα δύο γάμους, τους συζύγους μου τους έβλεπα ως πρίγκιπες.

Διατηρούμε και σήμερα καλή σχέση», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Για εκείνη η δημιουργία μίας οικογένειας φάνταζε μεγάλη ευθύνη και δηλώνει πως δεν ξέρει εάν όλες ι γυναίκα είναι φτιαγμένες για να κάνουν οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας βίωσε μία μεγάλη απώλεια, όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.

«Η απώλεια του πατέρα μου ήταν σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Είναι ο πόνος που πρέπει να τον ζήσεις… Για μένα δεν έχει πεθάνει, γιατί πεθαίνουν όσοι τους ξεχνάνε.

Ο μπαμπάς μου τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί δεν τον είχα μάθει έτσι.

Πήγαινα, καθόμουν δίπλα του, περνούσα κάποες ώρες μαζί του κι όταν έφευγα από το σπίτι διαλυόμουν», είπε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιαολόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ